Sportfogadás

Erre fogadnak a magyarok az NB I aranyderbijén

Nem jutottak konszenzusra a magyar fogadók azt illetően, hogy mi lesz a szezon legfontosabb mérkőzésén.

   
Videoton Döntetlen Ferencváros
2.33 3.15 3.05

Este fél 8-tól rendezik meg a felcsúti Pancho Arénában az OTP Bank Liga aranycsatáját, amennyiben nyerni tud a Ferencváros a Videoton vendégeként, szinte biztosan bajnok, míg ha a zöld-fehérek pont nélkül távoznak Felcsútról, a Vidi kerül kedvezőbb helyzetbe. Tippmestereink már bővebben körüljárták az esélyeket, ám most itt az ideje megismerni, hogy mit gondolnak a Tippmixpro fogadói.

 

Egységes tippről semmiképpen sem beszélhetünk, hiszen a döntetlent favorizálták legtöbben, ám ez is alig több, mint minden harmadik játékos véleménye. Legkevesebben a zöld-fehérek sikerét vizionálják, mindössze 27% voksolt a 3,05-ös szorzóval fogadható vendégsikerre.

Ez valamelyest érthető, hiszen az elmúlt négy bajnokijukat a Vidi nem veszítette el hazai pályán, ráadásul idén is inkább hazai pályán gyűjtögetik pontjaikat - a Ferencvárossal együtt veretlenek pályaválasztóként.

Annyi tehát bizonyos, hogy fogadási szempontból nincs egyszerű dolgunk, mindenesetre feszült hangulat és hatalmas küzdelem várható, így mindenképpen érdemes lesz fél 8-tól az M4 Sportra kapcsolni.

[2539083] 2018-05-05 19:30:00 Videoton FC - Ferencvárosx;