Nemzetközi foci

Úgy tűnik megvan, melyik angol gigásznál köt ki Sarri

  • gb1

A Napoli mesteréről már korábban kiderült, hogy a szezon végén elhagyja a dél-olasz csapatot - Angliába tart.

Hamarosan biztossá válhat, hogy hol folytatja a láncdohányos tréner. fotó: False9

Idén nyáron nem csak a játékosok, hanem a vezetőedzők körében is hatalmas mozgás van kilátásban. Többek között biztosan váltás lesz a Bayer München, PSG és Arsenal csapatainál, de a Napoli és Chelsea is mestert cserélhet. 

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte már szinte biztosan feláll a nyugat-londoni csapat kispadjáról és a klub vezetői a hírek alapján hamarosan találkoznak a Napoli elnökével, Aurelio De Laurentiis-szel, akivel Maurizio Sarri megszerzéséről tárgyalnak majd. A kékek vezetőit az sem riasztja vissza, hogy Sarrit élő szerződés köti jelenlegi csapatához és kivásárlási ára 8 millió euró. Persze ez aprópénz ahhoz képest, hogy manapság milyen horribilis árakon váltanak csapatot a topjátékosok.

A csütörtöki Gazzetta dello Sport híres rózsaszín hasábjain az alábbi címmel jelent meg cikk, ami szintén a lehetséges következő állomást vetíti előre.


Sarri, beszélsz angolul? fotó: Gazzetta dello Sport


A Gazzetta cikkéből kiderül, hogy Sarri mellesleg hibátlanul beszél angolul, hiszen mielőtt edzői karrierbe kezdett, bankárként dolgozott, többek között Angliában is. Ami kissé nehezíti a helyzetet, hogy a körülötte lévő stáb már nem mondhatja ezt el magáról.

A váltás mellett szól, hogy a Napoli, bár az utóbbi évekhez képest idén járt a legközelebb a Scudetto elhódításához, mégis a végén saját hibájukból kudarcot vallottak. A csapat legközelebb vasárnap lép pályára, Hamsikék toronymagas esélyesként a Torinót fogadják, győzelmük @1.22-őt, a remi @6.00 a vendég siker pedig @11.00-szeres pénzt fizet.

[2588683] 2018-05-06 15:00:00 SSC Napoli - Torinox;