Európa Liga

Mi már hatalmasat kaszáltunk - de vajon nyerni is fog az Atlético?

megosztom

Toronymagas favorit az Atlético Madrid a Marseille ellen. A profitunk már biztos, bárhogyan is alakul a finálé.

Csütörtökön estére biztossá vált, hogy a május 16-ai finálét a Marseille és az Atlético Madrid vívja egymással Lyonban. Az Európa Liga elődöntőinek visszavágói ugyanis paprikás hangulatban bár, de papírforma eredményekkel értek véget, így Arséne Wenger nemzetközi trófea nélkül búcsúzik, miként a Salzburg sem vitt véghez földöntúli csodát.

   
Marseille Döntetlen Atlético Madrid
5.00 3.50 1.72

A finálé szorzóinak bemutatása után még néhány gondolat erejéig érdemes visszatekinteni az elődöntőkre, hiszen nem akármilyen izgalmakat élhettünk át. Az már-már papírforma, hogy az Atlético Madrid hazai pályán teljesen megfojtotta az Arsenalt és végül 2-1-es összesítéssel jutott a döntőbe - ahogyan az szokásuk is a páros években a spanyoloknak -, ám a Salzburg-Marseille meccs komoly indulatokat váltott ki. Hiába mentette ugyanis a 0-2-s első meccs után hosszabbításra a párharcot az osztrák sztárcsapat, egy végzetes bírói hiba szertefoszlatta álmaikat. 

A négy kupaelődöntőből tehát hármon is brutális bírói hibák döntöttek a továbbjutó sorsáról, és egyáltalán nem kizárt, hogy a videóbíró alkalmazásával most Bayern München-Roma és Atlético Madrid-Salzburg döntőket rendeznének májusban.

 

Fotó: Laacib Sports

A Hathárom olvasói ez utóbbit maximum azért sajnálhatják, mert az osztrákok ellen vélhetően még nagyobb favorit lett volna az Atlético Madrid, azaz még a mostaninál is nagyobb biztos profitra tehettünk volna szert, ha levédjük a januárban megtett fogadásunkat.

Akik ugyanis lecsaptak a lehetőségre és megfogadták tippmesterünk tippjét akár a Tippmixprón, akár a Logibeten, most busás hasznot könyvelhetnek el, akkor is, ha kiszállnak a fogadásból.

A bukmékerek ugyanis némiképp leírják a francia gárdát, hiszen sok esélyt nem adnak arra, hogy Payeték hazai pályán meglepik a spanyolokat, hiszen a Marseille sikere több, mint 3-szoros pénzt fizetne, míg Simeonéékra csupán 1.36 az odds.

[2747583] 2018-05-16 20:45:00 Marseille - Atlético Madridx;
megosztom