Darts

Egy elvetemült, ám de annál okosabb tipp - 51-szeres pénzért cserébe!

  • Cesc18

Ha valamikor, ma este megszülethet az idei Premier League-szezon első 9 nyilas kiszállója, méghozzá Daryl Gurney jóvoltából.

Csütörtök este Birminghamben a Premier League Darts 14. fordulójára kerül sor. Korábbi cikkünkben már górcső alá vettük a meccseket, most viszont egy speciális fogadásra hívnánk fel a figyelmet.

A bevezetőben már némileg lelepleztük a tippünket, ami nem más, minthogy Daryl Gurney és Michael Smith meccsén lesz 9 nyilas, azaz tökéletes leg. Erre az opcióra jelenleg a versenyt támogató fogadóirodában nem kevesebb, mint 51.00-es oddson fogadhatunk. 

Adódhat a kérdés, hogy miért pont ebben a fordulóban és ezen a meccsen húzzuk be ezt a tippet?

Sokkal logikusabbnak tűnhet a két világbajnok, Rob Cross és Michael van Gerwen párharcán megjátszani. Viszont Gurney nemrégiben, egészen pontosan múlt pénteken egy bemutató tornán kétszer is csak az utolsó nyilat rontotta el. Ezen a versenyen egyébként Van Gerwen, Barney és korábbi legendák is tiszteletüket tették, tehát egy igen nívós eseményről beszélünk. 

Nyilván egy Premier League-meccs teljesen más kávéház, ráadásul pontszerzési kényszer alatt is kell majd játszania Gurney-nek, de egész szezonban elemében volt. Brutál mennyiségben szórja a 180-akat, ami szintén nem elhanyagolandó egy 9 nyilas kísérlet esetében.

Persze, ha Smith dobja meg akkor sem leszünk szomorúak. A formájával neki sincs gond, ráadásul kényelmes, szinte biztos rájátszás résztvevőként várhatja ezt a derbit.


Kevésbé bátraknak 9.00-es oddson tudjuk ajánlani, hogy bármelyik meccsen lesz 9 nyilas. Néhányan már szinte tét nélkül lépnek színpadra, így birminghami és a jövő heti aberdeeni fordulóban is be lehet ezt az opciót vállalni.