Bajnokok Ligája

A Real döntőbe jutása jó hír a Liverpoolnak - Gerrard

A Pool korábbi csapatkapitánya, Steven Gerrard szerint örülhetnek a Vörösök, hogy nem a Bayern jutott a döntőbe.

fotó: Anfield HQ

A korábbi angol válogatott és liverpooli sztárjátékos szerint remekül alakul a BL-forgatókönyv Jürgen Klopp fiainak szempontjából, akiknek jó hír a Real döntőbe jutása. Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, a címvédő kedden 2-2-t játszott hazai pályán a Bayernnel és 4-3-as összesítéssel jutott a kijevi döntőbe.

Bár az angolok még nem kvalifikálták magukat a végső összecsapásra, a Romának vajmi kevés esélye maradt az 5-2-es első felvonás után - igaz láttunk már csodát nem is olyan régen.
Ami tény, hogy a Real Madrid játékában komoly sebezhetőségek mutatkoztak és részben a szerencsének köszönheti, hogy ismét a fináléig menetelt. Gerrard szerint volt csapata örülhet annak, hogy a madridiakkal játszanak a döntőben.

A klasszis exjátékos a következőket mondta a BT Sportnak, amikor a királyi gárdával kapcsolatban kérdezték.

Annak alapján amit a két meccsen láttunk, egyértelműen jobb nekünk , hogy ők jutottak tovább. Ha megnézed a mostani Liverpoolt piszok erősek és ezt a madridi csapatot nagyon elverhetik. 

Bár hatalmas teljesítmény, hogy zsinórban harmadjára döntőznek, de az útjuk nem volt zökkenőmentes. Tartották magukat, a védekezésben mindenhol ott voltak. A Bayern nagyon fogja sajnálni a történteket, hiszen végig dominálták a párharcot, rengeteg helyzetet gyártottak és sokkal jobb csapat képét festették." - zárta mondandóját a 2016-ban visszavonult Gerrard.

[2747588] 2018-05-02 20:45:00 Roma - Liverpoolx;
BT Sport