Bajnokok Ligája

Így látjuk mi a Bayern esélyeit a madridi visszavágón!

Lássuk, tippmestereink miként vélekednek a Real Madrid-Bayern München mérkőzésről.


Tomihmv

A Bayern Münchennek mennie kell előre, mivel egyrészt nyernie kell, másrészt pedig minimum két gólt kell szereznie, köszönhetően az odavágó eredményének. A Real Madrid tehát ismét átadhatja a területet a bajoroknak, s kontrajátékra rendezkedhet be, ami az első meccsen is feküdt Cristiano Ronaldóéknak. 

   
Real Madrid Döntetlen Bayern München
2.13 3.75 3.00

Tavaly sikerült nyernie 2-1-re a münchenieknek Madridban, ez szerintem ezúttal is benne van a pakliban, de az is, hogy végül a Királyi Gárda kettős győzelemmel masírozik be a döntőbe. Egy valami viszont szerintem biztosra vehető, még pedig az, hogy gólokkal ezúttal sem maradnak adósok a felek, avagy jó esély van minimum három találatra, méghozzá úgy, hogy mindkét csapat betalál.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól  TippmixPro@1.50


Varin

Nagy csalódás volt számomra az első mérkőzés minden szempontból. A Real Madrid egy defenzív felfogású csapattal tudott két gólt szerezni Münchenben úgy, hogy a Bayern alig-alig tudott igazi fölényt kialakítani. A bajorok teljesítménye totális csőd volt, de ha van csapat, amely képes lehet legyőzni a Realt Madridban több góllal, az talán ez a Bayern.

Persze nem lesz egyszerű dolga Heynckesnek a kezdőcsapat összeállításakor, bőven akad érzékeny hiányzó, de a hírek szerint egy igen bátor, 4-3-3-at tervez pályára küldeni, ahol még a középpályán ott veszélyeztet James Rodríguez is.

A biztos továbbjutáshoz három német gól kell, így nem lehet különösebben kivárásra játszani. Véleményem szerint a bajorok fel is veszik a kezdeményező szerepét és már az első játékrészben tudják mattolni Navast. Persze ez még közel sem biztos, hogy továbbjutást ér majd.

Tipp: A vendégcsapat szerez gólt az első félidőben TippmixPro @1.85


gb1

A La Liga óriások lehet, hogy győztek Münchenben, de a zsinórban harmadik BL-győzelmük még mindig nem hangzik realisztikusnak, főleg, hogy előttük még dupláznia sem sikerült senkinek.

A hétvégi felkészülést mindkét csapat győzelemmel abszolválta és a két kapitány egyaránt pihentette legjobbjait - Zidane-nak köszönhetően Ronaldo és Ramos is regenerálódhatott. Sérültek szempontjából ugyan a vendégek állnak rosszabbul, ám ha a kicsit jobban megvizsgáljuk a statokat, hiába az otthoni zakó, lehet mégis a Bayernnek van inkább oka az önbizalomra.

Történetesen ugyanis a blancók a legutóbbi négy hazai tétmeccsükből csak egyet nyertek meg  és legutóbbi 14-ből pedig 4-et buktak. A Bőrnadrágosok az utóbbi 11 Bajnokok Ligája-párharcukból nyolcon diadalmaskodtak, ráadásul 14-ből 13 idegenbeli tétmeccsüket 44 gólt lőve behúzták, így tehát nem is tűnik annyira irreálisnak minimum a hosszabbítás kiharcolása. Bárhogy is lesz, a vendég győzelemre, de főleg az X2-re adott szorzó elég barátira lett szabva, főleg elnézve az előző körös Juve elleni visszavágót.

Tipp:  X2  TippmixPro@1.63

[2747587] 2018-05-01 20:45:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;