Bajnokok Ligája

Brutálisat kaszált egy női fogadó a Liverpool-Romával - a visszavágóra is van tippje

Az odavágón 181-szeres pénzt nyert, a visszavágón 61-szeres szorzóval támad a szerencsés lány.

Szerdán kerül sor a Liverpool-Roma BL-elődöntő visszavágójára, az angolok háromgólos előnnyel utaznak Romába. Az első mérkőzés 5-2-es végeredménye alaposan meglephette a sportfogadókat, alighanem a góldús mérkőzést kevés játékos találta el. Nem így Clare Parkinson, aki egy 181-szeres oddsot akasztott le a mérkőzésen.

Clare ugyanis 6 fonttal és 3 pennyvel fogadta meg 181-szeres szorzóval, hogy az Anfield Roadon a Pool 5-2-re nyer úgy, hogy Mo Szalah szerzi majd a mérkőzés első gólját. A litherlandi irodai munkás szerencsés tippje 1089 font profitot hozott a 32 éves hölgynek. Clare a kaszálást két átbulizott éjszakával ünnepelte meg, a maradék pénzből pedig szeretné megszerezni jogosítványát.

"Mindent, amit tudok a sportfogadásról, szegény megboldogult nagypapámtól tudok, aki karácsonykor halt meg, mindössze 68 évesen. Volt néhány balszerencsés fogadásom, de úgy hiszem, valaki figyel rám fentről és most emiatt nyertem többször is egymás után.

Hogy miért éppen 6.03 fonttal tettem meg a fogadást? Ennyi pénzem maradt a Grand National viadal után, melyet követően csomó pénzt kiutaltam magamnak, mert szerencsém volt ott is" - mondta Clare.

A fogadóiroda szóvivője, Fred Done elismerte, mostanság az egyiptomi támadó sok pénzt vett ki a pénztárcájukból.

"Korábban a Manchester City támadója, Sergio Agüero került sok pénzünkbe, ami az első gólszerzőket illeti, de ezekben a hetekben inkább Szalah vesz ki pénzt a zsebünkből" - nyilatkozta Fred Done.

Ami Clare megérzéseit illeti, a visszavágóra 3-2-es Pool-sikert sejt, ahol ismételten Szalah szerzi az első gólt. Erre a bátor opcióra 51-61-szeres pénzt fizetnek a nemzetközi irodák.

[2747588] 2018-05-02 20:45:00 Roma - Liverpoolx;