Bulvár

Nagyon befürödtek a fogadók az új Royal Babyvel

Címkék:

Nem lány, de még csak nem is Albert vagy Arthur lett a nemrég megszületett poronty. Kaszálhatott, aki eltalálta.

Amilyen egyértelmű volt - legalábbis a különböző pletykák szerint - három évvel ezelőtt, hogy Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének lánya születik majd és amilyen sokan fogadtak 2015-ben a Sarolta névre, idén akkora meglepetést szolgáltatott a fogadók számára a hercegi pár. György és Sarolta ugyanis nem hugicát kapott maga mellé, hanem öcsköst, ráadásul a név is alaposan meglepte a közvéleményt.

Fotó: Popsugar

A gyerkőc ugyanis a Louis Arthur Charles nevet kapta, amiből a Louis, vagyis a Lajos lett a hivatalos név, vagyis amelyre fogadni lehetett a bukmékereknél. Hogy ez a kimenetel mennyire szembement a várakozásokkal, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyerek nemének kiderülése előtt 50-szeres pénzt fizettek rá az irodák, míg amikor biztossá vált, hogy fiú érkezik, még mindig 18-20-szoros pénzzel lehetett tenni.

A fogadók alaposan pórul jártak ezzel, hiszen nem csak arra fogadtak tengernyien, hogy lány és Mary vagy Alice lesz az utód, de a fiúnevek közül is az Arthur és az Albert volt a favorit. Az Albertre például olyan sokan esküdtek, hogy egészen 1.40 körüli szorzóig lement az esélye, ami azért erős támogatottságra utal.