Angol foci

Tényleg ennyire tuti, hogy Mourinho még egyet rúg Wengerbe?!

A honi fogadók egyértelmű állásfoglalása szerint Pogbáék simán lelépik ellenfelüket - nehéz nem egyetérteni velük.

fotó: archív

A munka ünnepének köszönhető hosszú hétvége egyik legizgalmasabbnak ígérkező meccsén Arsene Wenger 28. és egyben utolsó alkalommal látogat az Arsenallal az Old Traffordra. 

1x2    
Manchester United Döntetlen Arsenal
1.40 4.55 7.50

A francia mester minden erejével azon van, hogy a búcsúja szépre sikerüljön, ám a dolgok nem állnak túl rózsásan. A bajnokságban a top4-es finis szinte kizárt, hogy összejöjjön, míg az EL-ben egy kudarcnak tekinthető 1-1-ről várják a madridi folytatást. Az Ágyúsok vasárnapi ellenfele ráadásul a liga második legjobb védelmével rendelkezik, továbbá Özilék idegenben elég gyatra szezont futnak és még pihentetni is kéne a kulcsembereket az Európa Liga-visszavágóra.

A United mestere a következőket mondta a leköszönő edző-legendáról a meccs előtt. 

Úgy fogok rá emlékezni mint egy komoly ellenfélre, a "Legyőzhetetlenek*" mesterére. A Legyőzhetetlenekkel való találkozás 2004-ben, amikor az országba érkeztem sokkal jobb edzővé tett. Ezért fogok rá emlékezni.

*Az "Invincibles" azaz "Legyőzhetetlen" az Arsenal 2003/04-es szezonjára céloz, amikor veretlenül nyerték meg a bajnokságot. 

Ahogy beharangozónkban már foglalkoztunk vele, mindent összevetve egyáltalán nem csoda, hogy a bukik ilyen alacsony oddsot szabtak ki a Vörös Ördögök sikerére. A     statisztikái alapján a fogadók sem igen kételkednek Mourinhóék sikerében, mivel 72 százalékuk tippelt a hazaira és mindössze 10/1 tipster hisz Wengerék diadalában.

[2523097] 2018-04-29 17:30:00 Manchester United - Arsenalx;