La Liga

Bajnokavatásra készül a Barca, mutatjuk a tippjeinket!

  • ivan

Akár játék nélkül is bajnok lehet a Barcelona, de egy döntetlennel tuti az arany. Mire érdemes ilyen esetben fogadni?

Vajon mit főznek ki Messiék?

Egy hét leforgása alatt két trófeát is begyűjthet a Barcelona, avagy a kupa után hétvégén a bajnokságot is megnyerheti. A katalánok veretlenül vezetik a La Liga tabelláját, öt mérkőzéssel a vége előtt pedig nem kérdés, hogy a cél a zakó nélküli arany megszerzése.

1x2    
Deportivo Döntetlen Barcelona
9.50 5.75 1.25

A vasárnapi ellenfél a Deportivo La Coruna lesz, amely jelenleg a 18. és egyben kiesést jelentő helyen tanyázik. A Depor számára nem sok esély maradt a bennmaradásra, hiszen hátránya a Levantéval szemben 9 pont, és a vasárnapival együtt összesen négy meccsen lép még pályára. Ezzel együtt a kék-fehérek kapaszkodnak, négy kör óta nem kapta ki, a Barcelona ellen pedig az utóbbi években sikerült egy-két meglepetéseredményt összehozniuk.

Bajnok lesz a Barcelona, ha 

  • A Real Madrid és az Atlético Madrid sem szerzi meg a három pontot, úgy a katalánok játék nélkül megnyerik a bajnokságot
     
  • A két madridi csapat valamelyike megnyeri a maga meccsét, de a katalánok legalább egy döntetlent elérnek a Riazorban

A Depor tavaly márciusban 2-1-re le tudta győzni a Barcát a Riazorban és egyértelmű, hogy Clerence Seedorf csapatának most is győzelemre kell játszania. Nincs mit veszteniük, ugyanis egy döntetlennel nem sokra mennek.

A Barcelona oldaláról már nehezebb belőni a motivációt, hiszen ahogy fentebb is írtuk, az is lehet, hogy már bajnokként lépnek pályára Messiék. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a 2015/16-os szezonban a Barcelona váratlanul bent tartotta az első osztályban a Deport, amikor a Nou Campban május végén 2-2-es döntetlent játszottak.

Ez a mérkőzés klasszikus példája annak, amikor inkább élőben vagy közvetlenül a találkozó előtt érdemes értékes fogadásokat keresni.

Az viszont biztos, hogy a Depornak támadnia kell, ha pedig - kényszerből ugyan - belemennek egy nyitott játékba, abból gólokban gazdag mérkőzés is kisülhet.

 

  • Gólszám 3.5 felett@1.70    
     
  • Gólszám 4-5@2.20   
     
  • Lionel Messi 2 vagy több gólt szerez@2.25
[2580888] 2018-04-29 20:45:00 Deportivo La Coruna - Barcelonax;