Sportfogadás

Meglepően fogadják a magyarok az Inter - Juve rangadót

Mindkét csapat számára óriási a tét, a Tippmixpro fogadói azonban egyértelműen a Juventus sikerében bíznak.

Szombat este rendezik a Derby d'Italiát, azaz az Inter - Juventust, amely akár a bajnoki címről is dönthet. A címvédő torinóiak és az üldöző Napoli között mindössze egyetlen pont a különbség, így egy botlás akár végzetes is lehet az Öreg Hölgy számára.

1x2    
Inter Döntetlen Juventus
2.80 3.10 2.57

Az Inter azonban nincs rossz formában, ráadásul még versenyben van a BL-indulást érő helyekért, így Luciano Spalletti együttese szintén a győzelemre játszik majd. A bukmékerek ezért nem véletlenül igencsak szoros oddsokat hoztak ki, avagy gyakorlatilag teljesen háromesélyesnek látják a rangadót.

tippmixpro.hu

Csakhogy a fenti ábrán látható, hogy a Tippmixpro fogadói között nincs ekkora dilemma, az 1X2-es piacra beérkezett fogadások 63 százaléka ugyanis a Juventus sikerére érkezett. A torinóiak győzelme 2.57-es oddsot kínál, vagyis komoly kis kasszát lehet kihúzni a vendéggel.

Azt azért mindenképpen érdemes kiemelni, hogy a Juve ebben a felállásban 2015 óta nem tudta legyőzni az Intert, decemberben pedig fordított felállásban 0-0-t játszottak a csapatok.

[2588667] 2018-04-28 20:45:00 Inter - Juventusx;5

Hogy végül igaza lesz a többségnek vagy az Inter kikaparja a gesztenyét a Napolinak, az néhány óra múlva kiderül.

Mindenesetre mi találtuk egy erősnek ígérkező tippet, amely nem a végeredményre, de még csak nem is a gólokra vonatkozik. Ha kíváncsi vagy mivel próbálkozunk, akkor kattints ide!

[2588667] 2018-04-28 20:45:00 Inter - Juventusx;

Kattints a képre és tippelj a meccsre Te is!