Német foci

Duplázós tippünk van a sebzett Bayern meccsére

Nagyon nem hiányzik ez a meccs most a BL-visszavágóra készülő bajoroknak, de a rotált kezdő is szállíthatja a "hazait".

fotó: eintracht.de

Az Eintrach Frankfurt sokkolni akarja a maguk alatt lévő bajorokat a Bundesliga szombat délutáni meccsén, ám közel sem lesz egyszerű dolguk, mivel 2007 óta minden évben alul maradtak az Allianz Arenában.

1x2    
Bayern München Döntetlen Eintracht Frankfurt
1.65 3.85 4.70

A nagy Bundesliga (illetve Bayern) rajongók még lehet emlékeznek a 2007-es 0-0-ra az Allianz-ban, amikor a Frankfurt kapujára 38 lövést irányítottak a bőrnadrágosok, ám a vendégek kapusa, Oka Nikolov mind a 14 pontos lövést hárította. Ez a szám a mai napig rekord a ligában.

A Sasok azóta 13 német élvonalbeli meccs óta nem tudták legyőzni a rekordbajnokot és zsinórban nyolcszor hasaltak el Münchenben.

- ezt a rendkívül hosszúra nyúló negatív szériát próbálják majd megszakítani a 32. forduló egyik legígéretesebb meccsén. 

Komoly pikantériája lehetett volna a találkozónak a Boateng család szembekerülése, csak a sors sajnos közbe szólt. Jerome Boateng a Real Madrid elleni BL-elődöntőn - Robben és Javi Martinez mellett - kidőlt a csatasorból, így féltestvérével, Kevin-Prince-szel (akinek játéka szintén kétséges) csak az oldalvonal mellet pacsizhat majd le. Boateng helyettesének, Niklas Sülének is van frankfurti kötődése, hiszen a város szülöttje, és ifjú korában a Sasokat erősítette.

[2544192] 2018-04-28 15:30:00 Bayern München - Eintracht Frankfurtx;5

Na, de térjünk rá a meccsre, amelynek szalagcímeit egyértelműen Niko Kovac viszi. A 46 éves szakember a 2002/03-as szezonban duplázott a Bayern játékosaként és nyáron átveszi Heynckes-től a stafétát. A két együttes május végén a Német Kupa döntőjében is összeméri erejét, ám a Frankfurtnak nem ártana egy kis momentumot alakítania, hiszen az utóbbi négy egymás elleni meccsükön a Bayern 18-2-es gólarányt tud felmutatni. A Sasok vezetőségének tagja, Fredi Bobic még soha nem tudott győzni a Bayern ellen - pályán vagy azon kívül -, pedig már 38 alkalommal nézett velük farkasszemet.

Az Allianz Arena a világ egyik legnehezebben bevehető erődje - Lewandowskiék 37 bajnoki óta nem kaptak ki otthon, ez a klub történetének harmadik leghosszabb sorozata.

Ha ehhez hozzávesszük a Frankfurt pocsék idegenbeli formáját - legutóbbi öt meccsüket zsinórban elbukták az úton -, nehéz elképzelni mást, mint hazai sikert. Főleg azért is érdemes pakolni a "H"-t, mert a BL-kudarc által szépen felkúszott a szorzója és Real meccs ide vagy oda, ez a Bayern az utóbbi évek legerősebb csapatává alakult Heynckes kezei alatt.

Bayern - Frankfurt
hatharom.com
1X2 + Gólszám 4.5 - hazai és kevesebb
@2.00
Fogadási határidő: 15:30
239384