Sportfogadás

Fifti-fifti, hogy az Ágyúsok megverik a Matracosokat

megosztom

A magyar fogadók inkább Wenger csapatának győzelmében bíznak az EL-elődöntő első meccsén.

Lacazette két EL-meccsen két gólnál jár. Vajon betalál Oblak hálójába is? fotó: archív

Az Európa Ligában csütörtök este 21:05-kor az Emirates stadion közönsége előtt feszül egymásnak a sorozat két legerősebb gárdája. A londoni csapatnál egy hosszú és eredményes korszak van lecsengőben, mivel mesterük, Arséne Wenger 22 év után távozik a csapat éléről. Kellhet ennél több motiváció fiainak, minthogy szebbé tegyék búcsúját? Főleg, hogy az elmúlt szezonok közel sem úgy sikerültek, ahogy azt eltervezték.

Az Arsenalra persze egyértelműen az idény legnehezebb 90 perce vár és ezzel ők is tisztában vannak. Francia mesterük így fogalmazott ellenfelükkel kapcsolatban a meccset megelőző sajtótájékoztatón:

Az Atletico legnagyobb erőssége, hogy nincs semmilyen konkrét gyengesége. Nagyon hatékony csapat, amely egyből kihasználja az ellenfél gyenge pillanatait.

Amiben bízhatnak, hogy Diego Simeone fiai nincsenek valami nagy formában, hiszen legutóbbi öt meccsükből csak egyet húztak be és kétszer is pofonba futottak. Félteni azért ettől függetlenül nem kell őket, mivel az argentin tréner az egyik legjobb EL-specialista.

   fogadói bíznak abban, hogy Lacazette és társai kihasználják a hazai pálya nyújtotta előnyt és 47 százalékuk az Ágyúsok győzelmére pakolja pénzét. A döntetlenre is viszonylag magas arányban érkezett tét, minden harmadik tipszter ebben lát fantáziát. 

[2747562] 2018-04-26 21:05:00 Arsenal - Atlético Madridx;
megosztom