Tenisz

4-es oddsra hajtunk Fucsovics páros meccsén - napi tippek a budapesti tenisztornára

  • Cesc18

Kemény mérkőzés vár a Balázs Attila és Fucsovics Márton alkotta magyar kettősre a csütörtöki negyeddöntőben.

Csütörtökön négy nyolcaddöntős ütközettel folytatódik a küzdelem a Kopaszi-gáton, továbbá párosban érdekelt lesz a Balázs Attila és Fucsovics Márton alkotta duó. Sajnos egyéniben már egyikük sincs versenyben, miután az első körben egyaránt döntő szettes csatában maradtak alul. Különösen Marci kiesése volt csalódás, hiszen egy szerencsés vesztes ellen maradt alul. Ezzel sorozatban ötödik vereségét könyvelhette el a nyíregyházi tehetségünk, akinek edzője így vélekedett tanítványa jelenlegi helyzetéről:

"Ez most már egy hullámvölgy, ez nem is kérdés. Nehéz helyzet, de nem egy, nem két hasonló pillanatot éltem át én is annak idején, mint játékos. Marci szintén, sőt, együtt is éltünk már át ilyen nehéz periódusokat az elmúlt több mint két év alatt."

A párosban minden visszajött, ami az elmúlt meccseken fontos pillanatokban elment. Sovány vigasz ugyan az egyénire, de gyorsan változhat a helyzet. A teniszben egyszer lent, egyszer még lejjebb, aztán néha fent rövid ideig.

- olvasható Sávolt Attila Facebook-bejegyzésében.

Fucsovicsék a szakadék szélén táncoltak, de végül győztek. - Fotó: Facebook

A páros valóban jól sült el Marciéknak, hiszen nagy csatában, négy meccslabdát hárítva sikerült legyűrniük a Fabrice Martin és Purav Raja alkotta francia-indiai kettőst. Ez jó kis önbizalom fröccs lehetett a két magyarnak, amire a folytatásban szükségük is lesz, hiszen Ben McLachlannal és Jan-Lennard Struffal néznek farkasszemet, azaz a mezőny egyik legerősebb párosával.

Az új-zélandi és a német srác idén az Australian Openen állt össze és olyan jól sikerült a közös munka, hogy az elődöntőben kötöttek ki. Miamiban egy újabb elődöntővel bizonyították, hogy messze nem volt véletlen a melbourne-i szereplés. Nagyon megtalálták a közös hangsúlyt és természetesen két ilyen eredmény után hatalmas önbizalommal fogtak neki a salakszezonnak.  

Fogadás a győztesre    
Balázs/Fucsovics McLachlan/Struff
2.40 1.45
Fogadási határidő: 14:30

Ahogyan a szorzókból látszódik, nem a magyar kettős a mérkőzés favoritja. Ebben végül is semmi meglepő nincs, hiszen már tegnap is rettentően rezgett a léc Marciéknak. A hazai pálya nyilván mellettünk szól, de mi ennek ellenére Struffék továbbjutását várjuk. 

  • Pontos eredmény - McLachlan/Struff 2-1 @ 4.00

Egyesben a legnagyobb figyelmet a címvédő és első kiemelt Lucas Pouille kapja. A francia srác idei szezonja elég hullámzó, hiszen a gyenge rajtot követően egy hónap alatt három ATP-torna döntőjében is érdekelt volt, majd Amerikába akár el se utazott volna - első meccsén kiesett Indian Wellsben, Miamit pedig kihagyta. A salakszezont sem indította jól, miután Monte-Carlóban masszív favoritként korán búcsúzott. 

A budapesti mezőnyben újra fickándozhat és magára találhat, főleg Richard Gasquet kiesése után. Az ausztrál John Millman ellen kezd, aki ugyan szívós ellenfél, de a salakkal nem ápol túl jó barátságot. Papíron illene ezt Pouille-nak megoldania, akár kettőben is, ám miután 2018-ban még nem sok olyan győzelme volt, amikor ne veszített volna szettet, így az over felé hajlunk. 

Lucas Pouille-John Millman
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 21.5
@1.95
Fogadási határidő: csütörtök, 16:30