Bajnokok Ligája

Durván kaszálhatunk egy Real-büntetővel - extrém tippek a BL-re

A címvédő Real Madrid és a Bayern München elődöntőjét az egész sportvilág árgus szemmel figyeli. Mostani cikkünkben annak jártunk utána, milyen speciális fogadásokat köthetünk a mérkőzésre.

Ronaldo tizenegyesgólja 9-szeres pénzt érhet / Fotó: tribuna.com

Talán nincs olyan futballszurkoló a világon, aki legalább félszemmel ne tekintene rá majd az esti BL-elődöntőre. A Barcelona, a PSG és a Manchester City búcsúja után nem vitás, hogy ez a két együttes számít a legnagyobb favoritnak a végső győzelmet illetően, így sokan úgy számolnak, hogy amely gárda ebből a párharcból továbbjut, az Kijevben is a csúcsra ér.

A továbbjutást illetően szinte teljesen egálban vannak a szorzók, a müncheni odavágón azonban a bajor sztárcsapat számít favoritnak. Arról, hogy mit várunk a szerkesztőségben a meccstől, ebben a cikkben olvashattatok, a magyar fogadók várakozásait pedig ebben az anyagban tudjátok megtekinteni.

1x2    
Bayern München Döntetlen Real Madrid
2.01 3.50 3.45

Viszont itt most álljanak a sztenderd fogadásoktól eltérő lehetőségek. Kezdésnek kezdjünk a gólszerzős opciókkal, hiszen mindkét oldalon jócskán találunk klasszis támadót, a BL ezen szakaszában pedig a Tippmixpro is nyit piacokat az ilyen kiegészítő fogadásokra.

Nem meglepő módon Lewandowski és Ronaldo góljára látnak a legnagyobb esélyt a bukmékerek, a lengyel csatár találata 1.80, Ronaldóé 1.90-es oddsot fizet. Ha nem a két szupersztár lesz a hős, akkor nagyot lehet kaszálni, hiszen a többi megjelölt játékos gólja néhol már egész busás haszonnal kecsegtet. Íme:

Gólszerzős fogadások    
Játékos Igen Nem Játékos Igen Nem
Lewandowski 1.80 1.80 C. Ronaldo 1.90 1.70
Ribéry 3.50 - Isco 4.50 -
Müller 2.50 1.40 Benzema 3.25 1.25

A Real Madrid csapatát nem kevés kritika érte a Juventus elleni visszavágón történtek miatt. Emlékezhetünk rá, hogy a blancók az utolsó pillanatban kaptak egy büntetőt a Bernebéu-ban, amit Ronaldo annak rendje és módja szerint be is vágott, továbblőve ezzel csapatát.


Büntető, kiállítás, sárga lapok

Jól emlékezhetünk arra is, amikor a két csapat a tavalyi negyeddöntőben találkozott egymással, és mindkét felvonásban volt egy-egy büntető is. A meccset vezető holland Björn Kuipers rutinos rókának számít, biztosan keményen igyekszik majd fogni a gyeplőt, ha pedig indokolt lesz, akkor szemrebbenés nélkül mutat majd a 11-es pontra is.

  • Összességében tehát nem zárható ki egy tizenegyes, erre az opcióra pedig 3.25-ös szorzóval köthetünk fogadásokat. A netes irodákban fokozhatjuk is, ha például a Bayern belőne egy tizit, azzal pénzünk 6.50-szeresét nyerhetnénk, a Real esetében ugyanez a kimenetel 9-szeres pénzt fizetne.
     
  • A büntetőkhöz hasonlóan a piros lapok sem maradtak el a tavaly tavaszi párharc során, mindkét mérkőzésen villant egyszer-egyszer a sötétebb lap. Arra, hogy most is lesz kiállítás, szintén fogadhatunk, az odds pedig 3.65-ös az állami irodánál.
     
  • Ha már a lapoknál tartunk, természetesen a sárgalapokra is fogadhatunk. Az egál határ 4,5 lapon áll, az over/under kimenetel is 1.80-as oddsot kínál a Tippmixprónál.
     
  • Az egyik netes bukinál az első sárga idejére is fogadhatunk, ha Kuipers egy gyors villantással szeretné nyomatékosítani jelenlétét és már az első 10 perc során felmutatnak egy sárgát, azzal pénzünk 5.50-szeresét kereshetnénk meg.

 

Mit gondoltok, érdemes ezek között a tippek között keresgélni?

A legtöbb tizenegyes a BL-ben

[2747585] 2018-04-25 20:45:00 Bayern München - Real Madridx;

Kattints a képre és tippelj a meccsre Te is!  

Borítókép: www.premiumtimesng.com