Sportfogadás

Tényleg ennyire lefutott a keddi BL-elődöntő?

A honi sportfogadók szerint csak egy csapat nyerheti meg a Liverpool-Roma párharc első meccsét.

Vajon ma is túl jár az ellenfél mesterének eszén Klopp? fotó: Daily Express

A Liverpool több, mint 10 év várakozás után térhet vissza a világ legjobb futballtornájának döntőjébe, amennyiben sikeresen lépi le a kétmeccses összecsapáson a Romát. A csapatról szóló címlapokat többnyire egyiptomi sztárjuk, Mohamed Szalah lopta el, aki ihletett formában játszotta végig a szezont, tökéletesen illeszkedve Jürgen Klopp rendszerébe. A Vörösök 25 éves támadóját már nem ritka, hogy Messivel, Ronaldóval vagy Shearerrel említik egy lapon és csodás szezonjáért Angliában az év játékosa díjat is bezsebelte. Egy biztos, ha így folytatja volt csapata ellen és a döntőben is, komoly esélye lesz a BL-trófea magasba emelésére. Ha kíváncsi vagy mennyit fizetnek a bukik egy Salah-gólra, akkor kattints ide!

Ami a keddi meccset illeti, Klopp nem fogja a véletlenre bízni a továbbjutást és magabiztos előny tudatában szeretne a visszavágóra utazni. Di Francesco inkább a kontrázó játékot preferálhatja, igaz, mint mondta a hétfői sajtótájékoztatón csak az utolsó pillanatban dönti el, hogy három vagy négy hátvéddel áll fel.

A hangolódás Firminóéknak ugyan nem sikerült valami jól - a tökutolsó West Brom otthonában remiztek - bár ebből messzemenő következtetéseket nem nagyon lehet levonni, mivel a fejekben már csak egy dolog jár, a kijevi döntő kiharcolása.

   fogadóinak masszív többsége a hazaiak sikerére fogad, az odds pedig @1.55-ről folyamatos esésben van. A döntetlenre és a vendég sikerre összesítve mindössze ötből egy játékos tippel, tehát kijelenthetjük, hogy vajmi kevés esélyt látnak a meglepetésre.

Ti milyen eredményt vártok, tényleg ennyire egyértelmű a Pool siker?

[2747586] 2018-04-24 20:45:00 Liverpool - Romax;