NB I

Király szorzóra bukkantunk az NB I-ben!

Kötelező előtt a Fradi, nehéz meccs vár a Vidire, de a hétvége tippjét a Hajdúságban találhatjuk meg.

Fotó: dvsc.hu

Habár az aranycsatának beillő Videoton-Ferencváros mérkőzésre csak jövő hétvégén kerül sor, a 28. játéknap is meghatározó lesz az OTP Bank Ligában, hiszen a hétvégi eredményeken is múlik, milyen hozzáállásban lépnek majd pályára a felek. A Videoton előtt ráadásul nehézkes mérkőzés áll, ennek megfelelően viszont az odds is egész jó a listavezetőre.

   
  1 x 2
Mezőkövesd-Honvéd 2.85 3.15 2.40
Paks-Videoton 4.50 3.50 1.75
Újpest-Diósgyőr 1.90 3.40 3.85
Debrecen-Vasas 1.85 3.40 4.05
Puskás Akadémia-Balmazújváros 1.90 3.40 3.85
FTC-Haladás 1.30 4.95 9.00

Nikolicsék ugyanis ahhoz a Pakshoz látogatnak, amely ellen idegenben többször is buktak az elmúlt években. Most viszont talán a lehető legjobbkor érkeznek Tolna megyébe, hiszen nem csak szeptemberben tudtak egy négyest rúgni Csertőiéknek, de egyéb más tényezők is a Vidi mellett szólnak. A hazaiak ugyanis az utóbbi hetekben nem örvendenek túl jó formának, és bár sikerült egy pontot elhozniuk a Groupama Arénából, utolsó két meccsüket otthon elveszítették. Az 1.75-ös szorzó elsőre nem tűnik rossz befektetésnek, ha pedig pontelőnnyel akarja fogadni a Vidi a Fradit, akkor ez egy kötelező győzelem Lazovicséknak.

Azt ugyanis nehéz elképzelni, hogy a Fradi botlani fog a Haladás ellen. A szombathelyiek az utóbbi évben többnyire a pofonért érkeztek a fővárosba, ráadásul hétvégén egy hatpontos kiesési derbin maradtak gól nélkül a Balmazújváros ellen. Nem véletlen, hogy Thomas Dollék szorzója csupán 1.30, véleményünk szerint nem is teszik meg azt a szívességet a Vidinek Bödéék, hogy ismételten gyengébb csapat ellen buknak otthon.

Edzőváltást követően látogat a DVTK Újpestre, és az elmúlt évek alapján ez egy gólgazdag, paprikás találkozónak ígérkezik. A miskolciak utoljára március elején tudtak nyerni, míg idegenben október vége óta nem került három pont a Diósgyőr neve mellé. A háromesélyes tipp helyett most is nézegessünk inkább a gólokkal foglalkozó piacok felé, főleg úgy, hogy a DVTK-nál Bódog Tamás kirúgása után könnyen lehet, hogy zavar lesz a fejekben. 

[2539079] 2018-04-28 17:00:00 Újpest - Diósgyőrx;10

A hét legérdekesebb fogadását a Debrecen-Vasas mérkőzés adhatja. Az angyalföldiek hétvégén a Mezőkövesd ellen maradtak gól nélkül, ezzel pedig már öt meccs óta tart a nyeretlenségi szériájuk. Látszólag a 13. kerületben nagyon nem szeretnének edzőt váltani, viszont a piros-kékek helyzete egyre aggasztóbb. Remiliék ráadásul most ahhoz a Lokihoz látogatnak, amely bár a kupakiesés szélén táncol, a bajnokságban jó eredményeket ért el az elmúlt hetekben. A paksi ötös után a Fradi ellen pontot szereztek Tőzsérék, a Vidi pedig csak egy szabálytalan góllal bizonyult jobbnak a Lokinál. Herczegék ráadásul idén már kilenc góllal terhelték még az angyalföldi kaput, így 1.85-ös szorzóért véleményünk szerint ez egy kötelező 1-es erre a mérkőzésre.

Döntetlenszagúnak tűnő mérkőzésen a Mezőkövesd a Honvédot fogadja szombaton, míg a két újonc, a Puskás Akadémia és a Balmazújváros egymással találkozik Felcsúton.

A Protipp egyik tippmestere már fel is adta kombiját a hétvégére, amit ide kattintva tudtok megtekinteni! 

[2539077] 2018-04-28 17:00:00 Debrecen - Vasas Budapestx;
2018-04-28;212
239099