Bajnokok Ligája

Gólszerzők, szögletek, lapok - spéci fogadások a Liverpool-Roma meccsre

megosztom

Kedden a Liverpool - Roma elődöntővel folytatódik a Bajnokok Ligája, megnéztük milyen speciális fogadásokat köthetünk a meccsre a Tippmixprónál.

Bár sajnos a Tippmixpro és a Tippmix kínálatának terjedelme még valamelyest elmarad a nemzetközi átlagtól, a Bajnokok Ligája hajrájához érve azért már egyre szélesebb választási lehetőségeket biztosítanak a fogadóknak. Mostani cikkünkben is azt szedtük össze, milyen speciális piacokra adhatunk le tippeket.

1x2    
Liverpool Döntetlen Roma
1.55 4.25 5.00

Kik lesznek a főszereplők?

Az egyik ilyen piac a gólszerzős fogadások piaca, ahol összesen hat játékosra nyitottak fogadási lehetőségeket. A legkisebb szorzóval természetesen a liverpooliak egyiptomi sztárja, Mo Salah rendelkezik, akinek gólja 1.60-as oddsal fogadható, csapatársai közül Mané gólja két és félszeres, Firmino találata pedig 2.30-as szorzóval kecsegtet.

Római oldalról vizsgálva elsősorban Edin Dzekótól várják a bukik a gólokat, de a bosnyák csatár találata is háromszoros pénzt érne, Florenzi és Perotti találata pedig már egészen magas hasznot eredményezne.

A fenti játékosok közül Firmino és Salah a legeredményesebb a BL-ben, mindkét támadó nyolc találatot szerzett a mostani kiírásban, Mané hét, Dzeko pedig hat gólig jutott idáig.

Gólszerzős fogadások    
Játékos Igen Nem Játékos Igen Nem
E. Dezko 3.10 1.27 S. Mané 2.50 1.40
M. Salah 1.60 2.05 Perotti 5.00 -
R. Firmino 2.30 1.47 Florenzi 6.00 -

Szintén extra lehetőségnek számít a szögletek számára való fogadás. Az egál határt 10,5 sarokrúgáson húzták meg a bukmékerek. Ezt a határt első sorban a Roma tolhatja meg, a Liverpool a City és a Porto elleni hazai BL-meccsein összesen 1 szögletet végzett el.

Szögletek száma   
Több, mint 10,5 Kevesebb, mint 10,5
1.85 1.75
Fogadási határidő: kedd 20:45

 

Az Anfield Road-on a német Felix Brych lesz majd a játékvezető, ami azért lehet érdekes, mert a lapok számára is lehet fogadásokat kötni. A 43 éves sípmester a selejtezős fázist is beleszámítva hét meccset fújhatott a BL idei kiírásában, ezeken a meccseken pedig összesen 30 sárgalapot osztott ki, ami 4,2-es meccs/átlagot jelent.

Ehhez igazítva kapunk is 4,5 feles egál line-t, de tekintve a mérkőzés tétjének nagyságát és a vendégcsapat nemzetiségét, nem lennénk meglepődve, ha 5 alkalommal villanna legalább a sárga színű kártya.

Sárgalap-szám   
Több, mint 4.5 Kevesebb, mint 4.5
1.80 1.80
Fogadási határidő: kedd: 20:45

Ha már a lapoknál járunk, köthetünk fogadásokat arra is, hogy kiállítanak esetleg valakit, egy piros lapra jelenleg 3.75-ös szorzót kínálnak a Tippmixprónál, míg az a kimenetel, hogy lesz egy büntető a meccsen, pénzünk 3.25-szörösét fizetné.

Mit gondoltok, melyik speciális fogadásba érdemes pénzt fektetni?

 

 

 

[2747586] 2018-04-24 20:45:00 Liverpool - Romax;

Kattints a képre és tippelj a meccsre!  

megosztom