Sportfogadás

Ennyire esélytelenek lennének a Szarkák?

A Tippmixpro fogadói szerint az Everton elbánik ellenfelével, pedig a Castle négy győztes meccs után érkezik.

fotó: archív

Az angol élvonal 35. fordulójának hétfői játéknapján az Everton a közvetlen rivális Newcastle-t fogadja a Goodison Parkban.

1x2    
Everton Döntetlen Newcastle
2.28 3.15 3.25

A hazaiak három meccs óta képtelenek nyerni, igaz motivációnak csak a top 10-es finis maradt, mivel hiába kilencedikek, az EL-selejtezőt érő hatodik helytől 15 pontra vannak. Sam Allardyce fiai egy meglehetősen jó formában lévő együttessel találkoznak, mivel a Szarkák sorozatban négy ellenfelüknek okoztak csalódást, többek közt az Arsenal és a Leicester is letérdelt nekik.

Rooney-éknak az egymás elleni eredmények adhatnak komoly löketet, hiszen az Everton a legutóbbi nyolc Castle elleni meccséből hetet megnyert, sőt, az utóbbi négy meccsükön még gólt sem kapott. Továbbá hétből ötször már a félidőben vezetett (és végül nyert is), plusz utóbbi három meccsükön legalább háromszor betaláltak a Szarkáknak a Goodison Parkban.

Ezen statisztikák fényében érthető a honi fogadók állásfoglalása, akik közül tízből öten az Everton sikerére tippelnek, 33 százalék remit vár és csak egy egészen csekély 14 százalék gondolja, hogy Benitezék örülhetnek a hármas sípszó után.

[2523087] 2018-04-23 21:00:00 Everton - Newcastle Unitedx;