NB I

Az állami irodánál már odaadták az aranyat a Vidinek

  • ivan
megosztom

A hétvégén hazai pályán botlott a listavezető Ferencváros, így a Debrecent verő Videoton két ponttal meglógott. A bukik nagyon komolyan megvágták az oddsokat.

A fogadók többségének bánatára a Ferencváros csapata csak 2-2-es döntetlent ért el hazai környezetben a Paks együttese ellen, így a zöld-fehér alakulat elvesztette listavezető pozícióját az OTP Bank Ligában.

Botlott a Fradi, oda az arany? / Fotó: fradi.hu

A Videoton ugyanis hozta a kötelezőt a Debrecen ellen és 1-0-s sikerével megszerezte a három pontot.

Ez azt is jelenti, hogy a tabellát immáron a fehérváriak vezetik, Lazovicséknak két pont fórjuk van a Fradival szemben.

Ki végez előrébb?    
Videoton 1.35
Ferencváros 2.70

A hétvégi történések a Tippmixpro oddsmestereit sem hagyták hidegen, hétfő reggelre ugyanis komoly változás állt be a bajnoki címért zajló versenyben.

A korábbi egál szorzópárból a Videoton ugyanis egyértelmű favorittá lépett elő, hiszen a piros-kékek végső sikerére kínált odds 1.35-re esett le, míg a Ferencváros aranyérme 2.70-es kasszával kecsegtet.

A két pont ugyanakkor még nem egy életbiztosítás, ráadásul a hátralévő hat fordulóban még 18 pontot lehet szerezni, így első ránézésre talán túlzónak tűnhet ez a módosítás.

Csakhogy két fordulóval később rendeznek még egy Videoton - Ferencváros rangadót is, így vélhetően a bukmékerek ezt a tényt is beleszámolták az oddsok kalkulálásában.

Mi viszont úgy véljük, hogy 1.35-ös szorzóért most hiba lenne megfogadni a Videoton győzelmét, jelen állás szerint egyértelműen a Fradi közel háromszoros szorzójában van az érték.

 

Bajnoki aranyhajrá az NB I-ben
  Ferencváros Videoton
28. Haladás (o) Paks (i)
29. Videoton (i) Ferencváros (o)
30. Vasas (o) Haladas (o)
31. Honvéd (i) Vasas (i)
32. DVTK (o) Honved (o)
33. Balmazújváros (i) DVTK (i)
Szerinted melyik csapat nyeri az NB I 2017/18-as szezonját?x;
239099

Kattints a képre a játékért!

megosztom