Sportfogadás

Kétszer is fogadunk a Fradira - hétvégi magyar tippek

megosztom

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A Fradi foci és kézilabda csapatára is fogadunk. - Fotó: Facebook

Ferencváros-Paks
Tipp: Ferencváros
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

A Fradi még mindig vezeti az NB I-et, de mindezt csak annak köszönheti, hogy jobb a gólaránya, mint a Videotonnak. A csapatnak tavasszal nem megy idegenben, hazai pályán viszont százszázalékos, összességében 11 sikert és két döntetlent számlál az FTC a Groupama Arénában az idei szezonban.

Thomas Dollék szombaton a Paks együttesét fogadják, a tolnaiak pedig gödörben vannak, hiszen legutóbbi két mérkőzésüket elbukták. Mindezeket ráadásul hazai pályán tették, előbb 5-2-re kaptak ki a harmadik pozícióban tanyázó Lokitól, majd 2-1-es vereséget mért rájuk a kiesés ellen menekülő Haladás.

Noha az Ferencváros a legutóbbi két hazai bajnokiját nem tudta megnyerni a Paks ellen, perpillanat keresve sem találna jobb alkalmat a zöld-fehér alakulat, hogy legyőzze Csertői Aurél alakulatát a Groupama Arénában.

Kecskemét-Siófok
Tipp: Siófok
Odds:
1.10 @ Tippmixpro

A Kecskemét az egyik leggyengébb csapat a női kézilabda-bajnokságban, amit a tabellán elfoglalt helyezése - jelenleg a 11-ek a 12 együttes közül - is hűen tükröz. Marosán Györgyék ráadásul az elmúlt héten alsóházi rangadót buktak az MTK-val szemben, avagy a gárda formája sem tökéletes.

A Siófok ugyanakkor remek játékoskerettel bír, megjárta a Magyar Kupa négyesdöntőjét, s legutóbbi meccsét, a Kecskeméttől jóval acélosabb Kisvárda ellen megnyerte. A gárda még harcban van az EHF-Kupa indulást jelentő helyek egyikére, s nagyon szeretne kijutni Európába, aminek ékes példája, hogy jövőre még jobban feltuningolják a játékoskeretet a Balaton-partján.

A Kecskemét otthonában a jobb csapatok rendre simán nyertek, így ez a Siófoktól is elvárható, főleg úgy, hogy ősszel 19 (!) góllal, 44-23-ra győzött hazai pályán az újonc ellen.

Orosháza-Ferencváros
Tipp: Ferencváros
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Borzasztó pocsék formában van az Orosháza együttese, hiszen a legutóbbi 10 meccsét elbukta a férfi kézilabda-bajnokságban, aminek köszönhetően három fordulóval a zárás előtt elbúcsúzott az élvonaltól.

A március 28-ai Csurgó elleni vereséget követően Bakó Botond tanítványai két edzőmérkőzést játszottak, a 10. helyezett Ceglédtől 33-26-ra, míg a másodosztályú (!) Algyőtől 39-36-ra kaptak ki, vagyis úgy tűnik a hátralévő fordulók sem az Orosházáról szólnak majd.

A másik oldalon viszont ott van a Ferencváros, amely csapat kőkeményen harcol a kiesés elkerülése ellen, s az utóbbi időben jó formában kézilabdázik. December közepétől kezdve a fővárosiak a hozható meccseket kíméletlenül behúzták, a jobbakat pedig megszorították, hiszen a Veszprémtől például mindössze öt találattal kaptak ki.

Ősszel 18-18-as döntetlent játszottak Budapesten a felek, ám azóta nagyot fordult a világ, ráadásul igen nagy motivációsbeli különbségek is vannak a gárdák közt, s mivel csak két ponttal előzi meg a Fradi a Vácot, így nem is hibázhat, vagyis nem kérdés, hogy az FTC-re fogadunk.

hatharom.com
Ferencváros-Paks Ferencváros
Kecskemét-Siófok Siófok
Orosháza-Ferencváros Ferencváros
@1.90
Fogadási határidő: 17:00
megosztom