Bajnokok Ligája

Durván egyoldalú, hogy mire fogadnak a fogadók a Bayern-Real párharcban

  • varin
megosztom

Lassan nem lesz különbség a szorzók között a továbbjutó csapatot illetően.

Fotó: Archív

Noha még egy hét választ el minket a Bayern München-Real Madrid BL-elődöntő első találkozójáig, a fogadókat már igencsak megihlette a párharc - legalábbis az oddsváltozások alapján erre lehet következtetni. Ugyan a spanyolok nyitottak favoritként, de a szorzók lassan kiegyenlítődnek, és látva a két csapat formáját, ez áll közelebb a valósághoz.

   
  1 x 2
Bayern München-Real Madrid 2.00 3.55 3.40

Amíg ugyanis a Real Madrid lassan azért kénytelen küzdeni, hogy szégyenszemre ne csússzon le a dobogóról és a BL-ben is csak egy kétes ítélet segítségével tudtak továbbjutni Ronaldóék, addig Münchenben ennek a teljes ellentettje az igaz. A bajorok már talán ki is józanodtak a bajnoki cím megünnepléséből, ám hogy lazításról szó sincs, azt a Leverkusennek vágott hatos jelzi a Német Kupában.

Ennek is köszönhető, hogy a kezdeti szorzók nagyon eltolódtak az egyik irányba, hiszen hiába nyitott Heynckesék továbbjutása 2.50-es szorzóval, mostanra csak 1.95 ez a szám, míg a Madridnál 1.50-ről 1.80-ig kúszott fel a mutató.

Az első meccs oddsait illetően nem állt be markáns változás, 2.29-ről "csak" duplára csökkent a "H", míg a "V" esetében 2.87 volt a nyitó szorzó, amely most 3.50.

Érdekes módon egyébként az oddsok megváltozása nem köthető mérkőzéshez, hiszen az igazán nagy szabadesés április 13-án következett be, ám ekkor nem lépett pályára egyik csapat sem.

Ami a másik BL-elődöntőt illeti, a Liverpoolra továbbra is 1.41-es átlagoddson lehet fogadni, míg a Romára 2.86-on - ezek a számok megegyeznek a nyitóoddsokkal.

[2747585] 2018-04-25 20:45:00 Bayern München - Real Madridx;
megosztom