Magyar Kupa

Nem merjük nyeretni a Puskást, de ezzel a tippel is duplázhatunk

megosztom

Szerdán a Puskás Akadémia - Debrecen elődöntővel folytatódik a Magyar Kupa. Lássuk mit érdemes tudni a mérkőzésről!

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában mindkét gárda 1-1-es döntetlent játszott, a felcsútiak a Honvéd, a debreceniek a Fradi ellen szereztek egy pontot. A tabellán a hajdúságiak állnak jobban, hiszen a Loki jelenleg 3., míg a Puskás Akadémia a 9. helyen tanyázik.

Ennek ellenére az állami iroda bukmékerei Pintér Attila együttesét favorizálják, a hazai valamivel kettes odds felett fizet, míg a Debrecen győzelme bőven hármas szorzó felett áll.

1x2    
Puskás Akadémia Döntetlen Debrecen
2.15 3.25 3.25

A mostani idényben kétszer találkozott eddig a két fél: szeptemberben Debrecenben a Loki 3-0-ra tudott nyerni, márciusban viszont a Pancho Arénában 0-0-t játszottak a csapatok.

A formák alapján egyik oldalon sincs miért aggódni, a Puskás négy, a Debrecen öt mérkőzés óta nem kapott ki, vagyis bizakodva várhatják mindkét csapat a meccset.

Ami a kezdőcsapatok illeti, biztosan majd csak a kezdés előtt egy órával lehet mondani, de elődöntő lévén szó, több, mint valószínű, hogy a bajnoki csapattal állnak majd ki a szakvezetők.

A Puskás Akadémiánál Pintér Attila mintha kezdene ráunni a légiósokra, a felcsútiaknál egyre több magyar játékos jut szóhoz, a Honvéd ellen szombaton nyolc honi labdarúgó került be a kezdőbe.

 

Ez a tendencia folytatódhat, hiszen a volt szövetségi kapitány nem először kritizálta a nyilvánosság előtt az idegenlégiós különítményét, a kegyvesztett zsoldosok helyett pályára kerülő magyarokkal viszont egyre jobb teljesítményt nyújt a gárda.

A Debrecennél most Könyves Norbert a sztár, a 28 éves támadó az elmúlt bő egy hónapban nyolc gólt szerzett a Lokinak, legutóbb a Fradi ellen egy háromkapufás bombát ragasztott Dibusz kapujába.

[2744391] 2018-04-18 20:15:00 Puskás Akadémia - Debrecenx;5

Bár az egymás elleni mérleg egyértelműen a Debrecennek kedvez, kupameccsről lévén szó, azért jobb óvatosan bánni a háromesélyes fogadásokkal. Ne feledjük azt sem, hogy ez a párharc 180 percig tart, így a Lokinak nem feltétlen kell rárontani az ellenfelére, Pintér csapataitól pedig eleve távol áll az nyílt és offenzív futball.

 

  • 1. félidő - Döntetlen@2.00    
     
  • Gólszám 2-3@1.70    
[2744391] 2018-04-18 20:15:00 Puskás Akadémia - Debrecenx;
megosztom