La Liga

Két erős tippünk is van a Real és a Bilbao csatájára

Teljesen egyértelmű, hogy a Real Madrid elengedte a bajnokságot és már csak a BL-re fókuszál, ugyanakkor a hazai rangadókon még odateheti magát.

Hétközi fordulót rendeznek Spanyolországban, a 33. fordulóban a Real Madrid pedig az Athletic Bilbaót fogadja.

A blancók a minél jobb dobogós helyezésért még küzdhetnek, a baszkok viszont nagyjából a középmezőnyben végeznek, a kieső helytől 13, az EL-indulást érőtől pedig 9 pontra vannak.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Bilbao
1.22 6.00 10.00

A bukik szerint a meccs favoritjai a hazaiak, méghozzá meglehetősen simán, hiszen 1.20 körüli szorzón köthetünk fogadásokat a Real sikerére, míg az Athletic győzelme pénzünk 10-szeresét is érheti.

Ha a csapatok múltjából indulunk ki, ennél tutibb meccs kevés van, hiszen a Bilbao legutóbbi 13 meccsét elbukta a Bernabéu-ban.

Ezzel párhuzamosan ugyanakkor egyre nyilvánvalóbb, hogy a Real Madrid a bajnokságtól már nem sok mindent szeretne és a fővárosiak rámennek a BL-re. A hétvégi Málaga elleni bajnokira Cristiano Rolando és Gareth Bale el sem utazott, Toni Kroos és Marcelo pedig egy percet sem töltött a pályán.

Most viszont valamennyien visszatérhetnek, hiszen a meccsritmust azért tartani kell, ráadásul hazai környezetben nyilván mutatnia kell valami szépet a gárdának.

[2580866] 2018-04-18 21:30:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;5

Tegyük még hozzá, hogy azért ennek a párharcnak komoly hagyománya és történelmi háttere is van, így álljanak bárhol a csapatok a tabellán, feszültség akad bőven a randevúban.

Ősszel sem volt ez másként, 0-0-ra végeztek a csapatok a San Mamésban, hét sárga és egy piros kártyával tarkítva a jegyzőkönyveket.

És ha már a lapoknál tartunk, az öt büntetőlap szerintünk akár most is leeshet, az over 4.5 feletti fogadás a legutolsó hat Real - Bilbao (vagy Bilbao - Real) találkozón ugyanis nyertes tipp lett volna. A meccset vezető Juan Martínez Munuera is ideális partner lehet ehhez. 

A lapos fogadások mellett szerintünk jó választás lehet egy gólváltás egybe kombizva a gólszámmal. A Real védelme idén nem mindig zár tökéletesen, amit jól mutat, hogy hazai pályán is több, mint 1 kapott gólos átlaga van a szezonban. Szerdán is inkább a közönség kiszolgálása és persze a győzelem lehet a cél.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett@1.80    
     
  • Büntető lapot száma 4,5 felett@1.83
[2580866] 2018-04-18 21:30:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;