Heti műsor

Messiék a héten akár két fronton is révbe érhetnek

A Spanyol Kupa mellett a bajnokságot is behúzhatja a Barca. Aranycsata Olaszországban. Heti műsor.

A hét eseményei

A Magyar Kupában a héten már az elődöntők első felvonásait rendezik. Kedden az Újpest a Balmazújvárost fogadja, míg szerdán a Debrecen a Puskás Akadémiához látogat.

Hétvégén viszont már a 27. fordulót következik az NB I-ben, az előttünk álló játéknapon főként a Honvéd-Újpest és a Videoton-Debrecen mérkőzésekre lesz érdemes odafigyelni.

A Magyar Kupa és az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539066] 2018-04-21 19:30:00 Videoton FC - Debrecenx;

Hazánkhoz hasonlóan Angliában is bajnoki és és kupamérkőzéseket is rendeznek a héten. A Premier League-ben a nagyok közül kedden a Tottenham a Brighton vendége lesz, szerdán a Manchester United Bournemouthba utazik, csütörtökön a Chelsea a Burnley-nél vizitál, hétvégén a Liverpool az utolsó helyezett West Bromwichoz látogat, míg az Arsenal a West Ham, a már bajnok Manchester City pedig a Swansea csapatát fogadja. Az FA Kupában már az elődöntőket rendezik, amelyeket a Wembley-ben tartják, vagyis a Tottenham hazai pályán fogadja a Manchester United (H: 2.10 D: 3.20 V: 3.15) csapatát szombaton, míg vasárnap a Chelsea és a Southampton (H: 1.40 D: 4.15 V: 6.75) gárdája csap össze szintén az angol nemzeti stadionba.

Németországban fordított lesz a helyzet, mint Angliában, először a kupára fókuszálunk, amely sorozatban már az elődöntőknél tartanak az együttesek, s kedden Leverkusen-Bayern München (H: 4.10 D: 3.70 V: 1.70), míg szerdán Schalke-Frankfurt (H: 1.85 D: 3.25 V: 3.85) találkozókat rendeznek. A Bundesligában Dárdai Pálék a Frankfurthoz, Szalai Ádámék pedig Gulácsi Péterékhez utaznak, vagyis újabb magyaros derbit rendeznek Németországban. A már bajnok Bayern München ezúttal a Hannover otthonában teszi tiszteletét, míg a Dortmund a Leverkusen együttesét fogadja.

A héten akár duplázhatnak is Messiék. - Fotó: Archív

Spanyolországban, a La Ligában dupla fordulót rendeznek, hétközben a Celta Vigo-Barcelona, a Real Madrid-Athletic Bilbao és a Real Sociedad-Atlético Madrid meccsek emelkednek az átlag fölé. Hétvégén az Atlético Madrid a Betist fogadja, a Real Madrid viszont pihen majd, köszönhetően annak, hogy szombaton rendezik a Spanyol Kupa döntőjét, amelyet a Barcelona és a Sevilla (H: 1.40 D: 4.25 V: 5.75) vív meg a Wanda Metropolitano Stadionban. Egyébiránt szerencsés eredmény alakulások végett a nemzeti kupa mellett akár a bajnoki aranyat is bezsebelheti Lionel Messiék a héten.

Olaszországban dupla fordulót rendeznek a héten, hét közben az Inter-Cagliari, a Roma-Genoa, a Crotone-Juventus, a Fiorentina-Lazio, a Napoli-Udinese, a Sampdoria-Bologna (Nagy Ádám) és a Torino-Milan, míg hétvégén, a Spal-Roma, a Milan-Benevento, a Chievo-Inter, a Cagliari-Bologna, a Lazio-Sampdoria és a Juventus-Napoli aranycsatára lesz érdemes fókuszálni.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2588660] 2018-04-22 20:45:00 Juventus - SSC Napolix;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, topligás, illetve az NB II-es találkozókra lesz érdemes fogadni, ahol többek közt Gyirmót-Békéscsaba és Zalaegerszeg-Nyíregyháza rangadókat rendeznek.

Férfi és női kézilabda kirakatcsapataink ezúttal bajnoki meccseket vívnak, a darts Premier League-ben a 11. és a 12. fordulót rendezik szerdán és csütörtökön, az eddig felsoroltakon túl pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!