TipPics

Olvasónk 24 óra alatt csinált 500 forintból 340 ezret - fotó

Minden kis tétes BL-fogadó álma ez a szelvény főleg, hogy még nagyon izgulni sem kellett érte. Bravó.

Újabb szép kövér szelvény került feltöltésre a TipPics-rendszerünkbe, ezúttal 'rockdeni' nevű felhasználónk osztotta meg velünk élete egyik nagy fogását. Olvasónk kedden és szerdán mind a négy BL-meccs kimenetelét hibátlanul tippelte meg és persze utólag okos az ember, de így pár nap távlatából nézve meglehetősen simának tűnhet kombija.

Ha azt nézzük, hogy például a Roma és a Juventus kis arányú győzelme még bele is fért ellenfeleiknek - más kérdés, hogy a Barcelona csúnyán meg is égett - az ötszörös körüli szorzók enyhén túl lettek szabva a bukik részéről. Talán a legmeglepőbb a Liverpool győzelme volt, hiszen a torna korbábban legesélyesebbnek kikiáltott csapatát verték Kloppék oda-vissza, de a bajorok gólnélküli meccsével is aligha kaszáltak sokan. Igaz, ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy másik olvasónknak is sikerült egy kisebb összeget legombolni a Szerencsejáték Zrt-ről - sőt egy    játékos 1000 forintos téttel küldte játékba ugyanezt a kombinációt.

A fantasztikus nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és további sok sikert és jó tippelést kívánunk!

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!