NB I

Igen komoly esély van a Fradi botlására Debrecenben

A Videoton a héten nem csak befogta, de akár meg is előzheti a Fradit, ha a fővárosiak botlanak a Nagyerdőben.

Ha kíváncsi vagy, mit tippelt profi tippmesterünk, Tomihmv a rangadóra, látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol továbbra is mindössze 19 euró egy havi feliratkozás minden tippmester minden tippjére.

Szenzációs hangulatú és igen pikáns mérkőzésre van kilátás szombaton este a Nagyerdőben, a trónkövetelő Ferencváros a harmadik helyen álló Debrecen vendége lesz. Noha a Loki pocsékul kezdte az évet, a Fradi pedig jó teljesítményt nyújt idén, egyáltalán nem országos 2-es a mérkőzés, sőt!

Különösebben egyik csapat szurkolótáborát sem kell biztatni arra, hogy szép számban biztassa kedvenceit, de most a hajdúságiak még rátettek egy lapáttal. Tőzsér Dániel, a csapat kapitánya ugyanis egyedülálló felajánlást tett a népes lelátók érdekében, hiszen amennyiben a Fradi ellen közel telt ház, a Vasas ellen pedig legalább tízezer néző lesz a lelátókon, kétmillió forintot adományoz a Debrecen Gyermekklinikának. A gesztushoz többen is csatlakoztak, így a debreceni szurkolókon igencsak sok pénz múlik.

Fotó: Youtube

"Nagyon készülünk a meccsre, hisz a bajnokaspiránst fogadjuk, amely nagy versenyfutásban van a Videotonnal. Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára, szeretnénk jól és eredményesen futballozni. Szerencsére sok szurkoló előtt játszunk majd, ez mindig feldobja a futballistákat. Úgy érzem, a Ferencváros ellen úgy van esélyünk, ha mindenki összefog, együtt a szurkolókkal jó eredményt érhetünk el" - nyilatkozta Herczeg András a dvsc.hu-nak.

   
Debrecen Döntetlen Ferencváros
3.55 3.30 2.00

A motiváció mellett a hajdúsági csapatnál most az eredmények okán is van lehetőség a reménykedésre, hiszen a gyenge évkezdet után egy kupabravúr következett a bajnok Kispest ellen, majd Pakson lőttek öt gólt Könyvesék, ahová azért nem nyerni járnak a középmezőny tagjai. A gólokat elsősorban éppen a már említett új helyi hős szállította, aki öt meccsen 7+2-es mutatóval bír, de mellette csatártársa, Haris Tabakovic is megtalálta góllövő cipőjét, így a ferencvárosi bekkeknek lesz mitől tartaniuk.

A tét nagysága és a 90 perc fontossága odaát sem megkérdőjelezhető, hiszen a Videoton hétközi győzelmével befogta a Fradit, ráadásul a mezőkövesdi kirándulásuk alkalmával jó esély van a fehérvári sikerre, így könnyen elképzelhető, hogy ha Bödéék pontokat veszítenek a Nagyerdőben, akkor a Vidi áll az élre. Thomas Doll csapatának idegenbeli formája azonban hagy némi kívánnivalót maga után, annak ellenére is, hogy a második helyen állnak ezen a ranglistán.

A zöld-fehérek utoljára 2015-ben távoztak három ponttal a Cívisvárosból, ám ami a bajnokikat illeti, 2001 óta mindössze két alkalommal tudtak nyerni a fővárosiak a Loki vendégeként, míg a Debrecen már 10 győzelmet számlál.
[2539059] 2018-04-14 19:30:00 Debrecen - Ferencvárosx;10

"Bízom benne, hogy a Mezőkövesd elleni második félidei játékot át tudjuk menteni a Debrecen ellen is, hiszen az első játékrészben voltak problémáink, de utána összeszedtük magunkat. Nagyon nagy a versenyfutás az NB I-ben, érezzük ezt mi is és a Videoton is, de úgy vélem, jó ez a kiélezett párharc. Debrecenben soha nem játszunk könnyű mérkőzést, és szerintem nagyon sok múlik majd azon, hogy hogyan kezdjük a találkozót" - mondta Botka Endre a Fradi Médiának.

Összességében szenzációsan jó meccs várható, remek atmoszférában és két győzni akaró csapattal. A Loki javuló formája velünk azt mondatja, egész jó az 1X-re kínált 1.90 körüli szorzó, így mi inkább a hazaiak felé hajlunk.

Hogy látjátok ti az esélyeket?

[2539059] 2018-04-14 19:30:00 Debrecen - Ferencvárosx;
2018-04-14;212
239099