Női kézi BL

Ezt várjuk a Fradi és a Győr visszavágóitól

Tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - ezúttal is arra vállalkoztak, hogy a Ferencváros és a Győr mérkőzéseiből egy kombinációs szelvényt gyúrnak össze szombatra.

Rosztov-Ferencváros
Tipp: Rosztov
Odds:
1.34 @ Tippmixpro

Már az odavágón bebizonyosodott, hogy a Rosztov nagyobb játékerőt képvisel, mint a Ferencváros, hiszen az oroszok gyakorlatilag végig vezetve, könnyedén nyerték meg a párharc első meccsét.

A visszavágón sem várható más, ráadásul ezúttal a Fradit nem támogatja majd óriási szurkolótábora, illetve a kapus, Szikora Melinda elülső keresztszalag szakadást szenvedett, s mintegy hat hónapig harcképtelen lesz, így a kapuban Bíró Blanka cseréje a 16 éves Hadfi Gréta lesz. Avagy, ha nem megy a magyar válogatott hálóőrének, akkor voltaképp csak és kizárólag a különbség lesz a kérdés a mérkőzésen.

Mindezek tetejébe a Rosztov mind a hat idei hazai BL-meccsét behúzta, pedig többek közt a Győr és a CSM Bukarest is volt már a gárda vendége. Ha pedig ehhez hozzátesszük azt, hogy a kétgólos előny kézilabdában gyakorlatilag semmi, akkor borítékolható, hogy Frédéric Bougeant lányai a visszavágót sem lazsálják el, vagyis szerintünk az oroszok kettős győzelemmel jutnak be a Final Fourba.

Hatgólos előnyből várja a visszavágót a Győr. - Fotó: Facebook

Győr-Buducsnoszt
Tipp: Buducsnoszt +9,5
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Talán a vártnál is nagyobb különbségű győzelmet aratott a Győr Podgoricában, így hatgólos előnyből várhatja a hazai visszavágót.

Annyit azért nem árt megjegyezni, hogy hat gól fór egyedül a lefújás pillanatában volt a felek között, vagyis az ETO remek hajrájának is köszönheti ilyen arányú győzelmét.

A visszavágó tehát bizonyos szempontból formalitás, hiszen kizárt dolog, hogy a gyengébb erőkből álló montenegrói alakulat hét találattal legyőzze a címvédőt.

Ennek ellenére nem várunk kiütést, egyrészt mivel alacsony gólszámú mérkőzés van kilátásban, másrészt pedig a Győr két legjobb támadójátékosa - Mörk, Groot - ezúttal is kihagyja a meccse.

hatharom.com

Rosztov-Ferencváros Rosztov
Győr-Buducsnoszt Buducsnoszt +9,5
@1.94
Fogadási határidő: 15:00