Olasz foci

Ennél hektikusabb felállást kitalálni sem lehetne - mégis van erős tippünk!

Az Atalanta és az Inter Bergamóban feszül egymásnak, ami gólgazdag találkozónak ígérkezik.

Fotó: road2sport

Hihetetlen hullámvasút mind az Atalanta, mind pedig az Inter szezonja idén, így nem csoda, hogy az oddsok alapján is egy tökéletesen háromesélyes felsőházi rangadóra kerül majd sor szombaton este Bergamóban. Az előjelek talán inkább a vendégek sikerét vetítik előre, de bölcsebb döntésnek tűnik a gólokban keresni az értéket.

Ezt a véleményünket még úgy is tartjuk, hogy a hazai kék-feketéknél Andrea Petagna (39/6) és Josep Ilicic (40/15) személyében két potenciális veszélyforrás marad távol a kezdőtől, így a hazaiaknál az a Cornelius kezd, aki többnyire csak csereként jutott szóhoz.

   
Atalanta Döntetlen Internazionale
2.70 3.10 2.55

Gasperini csapatánál egész évben akadtak sérültek, emiatt, illetve a kettős terhelés miatt is lehet, hogy a bergamóiak szezonja idén nem olyan látványosan dicsőséges, mint tavaly volt. Legutóbb hazai pályán a Sampdoria verte őket, majd a Spal otthonából távoztak mindössze egy ponttal. Hazai pályán viszont az első forduló óta csupán a Napoli ellen nem tudtak gólt szerezni, így joggal várhatunk most is minimum egy találatot a részükről.

Az Atalantát igazán nem nyomja a tét, hiszen az európai kupaindulásra túl komoly esélyük nincsen, viszont az Internél a győzelmi kényszer jelen van, hiszen a 4. helyezett Romától egyetlen pont a lemaradásuk, márpedig Spallettiék aligha lennének boldogak, ha csupán EL lenne a jutalmuk a remek őszt követően.

[2588637] 2018-04-14 20:45:00 Atalanta - Interx

Már-már úgy tűnt, hogy át is érzik a tét súlyát Icardiék, hiszen volt egy jobb szériájuk néhány héttel ezelőtt, ám a házi derbin szerzett egy pont és a torinói vereség ismét kicsit visszább vetette a milánói reményeket. Jó hír lehet azonban, hogy Brozovic (33/4) kivételével mindenki bevethető, így erős Inter utazhat az Atleti Azzurri d'Italiába.

A két csapat közelmúltbéli találkozói igen változatosra és izgalmasra sikeredtek, hiszen 2012 novembere óta úgy esett a 11 mérkőzésen 40 gól, hogy 8-szor mindkét fél betalált. Támadó felfogású, bátor csapatokra számítunk, hiszen az Atalantának nincs miért tartania az 1 pontot, az Internek viszont nem igazán jó az iksz.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.75
[2588637] 2018-04-14 20:45:00 Atalanta - Interx;
2018-04-14;55
2018-04-15;55