Tippjáték

Újra indoklásos foci-tippjáték a Hathármon!

Mutasd meg, hogy jobban vágod a focit mint a többiek, és nyerj értékes ajándékokat.

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy oldalunkon újabb megmérettetést hirdetünk a sportfogadás szerelmeseinek. Hű olvasóinknak biztosan nem új a terep, hiszen januártól márciusig már bonyolítottunk le indoklásos tippligát - a nagy sikerre való tekintettel pedig máris itt a széria folytatása.

A tippelés megkezdéséhez kattints a képre.

A részvételhez nem szükséges más mint egy hatharom.com-os regisztráció, jó rálátás a futballra, valamint a fogalmazókészség sem árthat. A lebonyolítás rendkívül egyszerű - ide kattintva máris ott találjátok magatokat a játék felületén, ahol június 3-ig legalább harminc darab inkolással ellátott tippet kell feladnotok, mindezt pluszosan.

A hagyományos ikszelgetős játékoktól annyiban különbözik ez a formátum, hogy a választásotaitokat egy néhány - minimum 31 - szavas magyarázattal kell ellátni, hogy minden érdeklődő láthassa, hogy nem csupán a vakvilágba lődöztök, és értitek is amit csináltok. A szöveges indoklások a hatharom.com főoldalára is kikerülnek.

A helyezetteket a játék ideje alatt termelt szűrt profit alapján rangsoroljuk. 

A játék pontos leírását a Verseny információk alatt látható Részletek gombra kattintva találjátok. A végelszámolásnál az első öt helyre befutó játékos Logibet előfizetést kap, ahol egy világszínvonalú szolgáltatáson keresztül a legjobb tippmesterek tippjeiből lehet válogatni. A hatodiktól tizedik pozícióig végzőknek pedig hivatalos Hathármas pólót postázunk.

Kezdődhet tehát a tippelés, amely kiváló alkalom mindenki számára, hogy megmutassa, hogyan is kell profin elemezni egy mérkőzést, na megy hogyan kell okosan, sokat nyerni!