Európa Liga

Megint a gólokkal keresnénk az Arsenal meccsén

4-1-es angol előnyből folytatódik a CSZKA Moszkva - Arsenal párharc. Az első meccsen megcsípett tipp a visszavágóra is ülhet.

Szép tippet sikerült fogni az Arsenal - CSZKA Moszkva párharc első találkozóján, ahol viszonylag rövid idő alatt lesett az összes fogadás, köztük a két és félszeres szorzójú mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól fölé opció.

A meccs végül 4-1-es hazaival záródott, így a továbbjutás kérdése papíron eldőlt, de a BL-meccsek után már azért jobb óvatosan bánni az efféle kijelentésekkel.

1x2    
CSZKA Moszkva Döntetlen Arsenal
2.90 3.50 2.20

A bukiknál mindenesetre a visszavágón is az Arsenal az esélyes, az Ágyúsok győzelme közel kétszeres szorzóért fogadható az állami bukmékernél, míg az orosz gárda győzelme pénzünk három és félszeresét fizeti.

A hétvégi bajnoki egyértelműen Wengeréknek sikerült jobban, hiszen az Arsenal úgy nyert 3-2-re a Southampton ellen, hogy Monreal, Özil, Mikitarjan pályára sem lépett, míg Wilshere, Lacazatte, Bellerín nem játszotta végig a találkozót.

Ezek a jelek egyértelműsítik, hogy Wenger rámegy az Európa Ligára, hiszen annak megnyerésével indulhatna a csapat a BL-ben, míg ugye a bajnokságon keresztül már nincs gyakorlati esélye. Éppen ezért a vasárnapi meccsnél erősebb kezdőre számíthatunk, mint a hétvégén.

A CSZKA városi derbit bukott a Dinamóval szemben, bár az Arsenalhoz hasonlóan itt is kimaradt egy-két alapember. A szaklapok hasonló kezdőt várnak, mint az Emiratesben.


Mire érdemes fogadni?

A CSZKA számára a képlet pofon egyszerű, legalább három rúgott gólt kell szereznie ahhoz, hogy sikerüljön kiharcolnia a továbbjutást. Ehhez viszont támadni kell, méghozzá gyakorlatilag az első percektől, ami viszont kapóra jöhet majd az Arsenalnak is.

Wenger csapata jó szokásához híven tavaszra éri el a legjobb formáját, zsinórban hat győztes meccset számlál. Ezen a hat találkozón 18 rúgott gólt is sikerült összehozni, amin egészséges arányban osztoztak a kulcsjátékosok.

Ez a tény önmagában előrevetít egy önbizalomtól duzzadó vendégcsapatot, az ellenfél lépéskényszere miatt pedig jöhetnek majd a gólok is.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 fölé@1.75   
     
  • Vendégcsapat góljainak a száma 1,5 felett@1.80    
     
  • 1. félidő gólszám 1 felett AH@1.67
[2736523] 2018-04-12 21:05:00 CSKA Moscow - Arsenalx;