NBA

Ki nyeri az NBA-t? Összeállt a rájátszás menetrendje

  • idontstop1

Az utóbbi évek messze legszorosabb alapszakasza lezárult szerda éjjel - íme a párosítások és az oddsok.

foto: nba.com

A keleti konferenciában minden a pozicionálás körül forgott az utolsó fordulókban. A Boston Celtics sokáig őrizte vezető helyét, ám a Toronto Raptorsnak jobban sikerült a hajrázás és lehagyta a zöldeket. A Philadelphia 76-ers 2012 után jutott újra a playoffs-ba, ráadásul Joel Embiidnek és Ben Simmonsnak köszönhetően komoly játékerőt képviselve a harmadik helyen.

1. Raptors vs. 8. Wizards
2. Celtics vs. 7. Bucks
3. 76ers vs. 6. Heat
4. Cavaliers vs. 5. Pacers

Nyugaton az utolsó pillanatokig lehetett izgulni, mivel a feltorlódott csapatak között még a végső meccsre is maradt tét, és a második és kilencedik közötti helyek egészen szerdáig képlékenyek maradtak. Az első két pozíció már hónapok óta eldőlt és kelethez hasonlóan új bajnoka van az alapszakasznak, mégpedig az MVP várományos James Harden vezette Houston Rockets. Az igazsághoz tartozik, hogy a Golden State Warriorst rengeteg sérülés sújtotta tavasszal ezért esélyük sem volt visszaszerezni a dobogó legfelső fokát.

1. Rockets vs. 8. Timberwolves
2. Warriors vs. 7. Spurs
3. Trail Blazers vs. 6. Pelicans
5. Jazz vs. 4. Thunder

Az páratlan izgalmakat ígérő első kör szombaton kezdődik és a hatharom.com-on szaporodó számú beharangozókat és tippeket olvashattok majd.

Szerintetek ki lesz idén a végső győztes?

Ki nyeri az NBA-t?
Golden State 2,25
Houston 2,55
Cleveland 8,25
Toronto 9,50
Philadelphia 23,00
Oklahoma City 36,00
Portland 42,00
Utah 60,00
Boston 68,00
San Antonio 78,00