Bajnokok Ligája

Tudtok ennél jobb tippet a Real-Juvéra?

Akár brutális gólfesztivált is hozhat a Real-Juve, ha Torinóban elhiszik, hogy a kedd este megismétlődhet.

Ha talán kedd estig nem is hittek különösebben Torinóban a Juventus továbbjutásában, ez alighanem mostanra megváltozott. Egy olasz gárda ugyanis 50-60-szoros oddsról vert ki egy spanyolt, méghozzá háromgólos hátrányból. A Zebrák előtt tehát ott van a példa, már csak le kell másolni a római hőstettet.

   
Real Madrid Döntetlen Juventus
1.60 4.05 5.25

Ennek érdekében pedig bármire hajlandó Max Allegri mester, mint azt mi is megírtuk, felmerült az őrültségnek tűnő 4-2-4 gondolata is. Habár az előzetes kezdők alapján valószínűleg ez 4-3-3 lesz mégis, azért arra számíthatunk, hogy a Juve az első perctől kezdve offenzív felfogásban lép majd pályára.

Fotó: 24.hu

"Senki nem gondolta volna, hogy már 2 perc után hátrányba kerülünk hazai pályán... de miért ne történhetne meg ugyanez szerda este is? Elszántan, magabiztosan, keményen kell pályára lépnünk Madridban, aztán meglátjuk, mire lesz elég ez egy szenzációs Real ellen. Nem szabad gondolkoznunk, számolgatnunk vagy azt néznünk, hogy mi a tét, csak akkor van esélyünk, ha felszabadultak leszünk. Négy gólt kell szereznünk a továbbjutáshoz, ehhez pedig tökéletes játékra van szükség.

[2736499] 2018-04-11 20:45:00 Real Madrid - Juventusx

Még mindig fáj egy kicsit az első mérkőzés eredménye, mert a 0-3 nem hiszem, hogy reális végeredmény. Hatalmas hátránnyal kezdjük a visszavágót, de a futball már cask ilyen, az ellenfél büntet" - nyilatkozta kedden Allegri.

Akadnak fontos hiányzók mindkét oldalon, Barzagli el sem utazott sérülés miatt, Dybala és Bentancur pedig eltiltott, míg a hazaiaknál a védelem összetétele komoly fejtörést okozhat Zidane-nak, hiszen Sergio Ramos eltiltott. A cséká hiányában papíron a Carvajal-Varane-Vallejo-Marcelo négyes kezdhet, ám Vallejo kisebb sérüléssel küzd, így még az is elképzelhető, hogy Casemiro játszik majd középső bekket.

A másik oldalon Zidane elsősorban közhelyeket puffogtatott, vagyis hogy nem nyertek még semmit, a 3-0 után nem szabad más felfogásban pályára lépni és hogy a párharc 50%-a még hátra van. A francia tréner egyébként Vallejo játékát illetően bizakodó, de konkrétumokat nem árult el.

Kizártnak tartjuk, hogy a Juve nem úgy lép majd pályára, hogy vért isznak és Allegri biztosan elhiteti velük, hogy sikerülhet. Tulajdonképpen a második bekapott gólig nincs is igazán nagy baj, hiszen a továbbjutáshoz amúgy is kéne legalább négy gól, az 1-4 pedig üdvözítő lenne a hispánok számára. Nagyon könnyen lehet aztán egy hatalmas kiütés a vége, ha Ronaldóék jól kontráznak, ismét lehet közte 3-4, de csalódottak lennénk, ha az Öreg Hölgy ezúttal sem mattolná Keylor Navas kapuját.

Az őrültebb játékosoknak 11-12-szeres oddsért jó szívvel ajánljuk, hogy mindkét csapat betalál mindkét félidőben, míg az óvatosabb duhajok az alábbi tippet játsszák inkább.

Ti hogy látjátok, gólfesztivál lesz vagy Zidane nem veszi majd fel a kesztyűt és óvatosabb lesz a Real játéka?

hatharom.com
2.5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt
@1.85
[2736499] 2018-04-11 20:45:00 Real Madrid - Juventusx;