Bajnokok Ligája

Kérdés sem férhet a Real győzeléméhez

megosztom

Legalábbis a magyar fogadók szerint, a Tippmixpro statisztikái szerint ugyanis 10-ből 8-an a hazait húzták be a Real Madrid-Juventus BL-visszavágón.

A Liverpool és a Roma továbbjutásával még két hely kiadó a legjobb négy között a Bajnokok Ligájában, melyre a Bayern München, a Sevilla, a Real Madrid és a Juventus pályázik. A német és a spanyol sztárcsapat várhatja kedvezőbb helyzetből a szerda esti összecsapást, hiszen a Bayern 2-1-re, míg a Real 3-0-ra nyert idegenben. Bár a keddi Roma-csoda után nagy hiba lenne leírni a Sevillát és a Juventust, azért a 15.00-ös és a 34.00-es oddsuk mutatja, hogy mekkora eséllyel pályáznak az elődöntőre. Előbbinek ugyan jóval kisebb hátrányt kell ledolgoznia, a nagyobb érdeklődés mégis a tavalyi döntő visszavágóját övezi. 

1x2    
Real Madrid Döntetlen Juventus
1.60 4.05 5.25

Ahogyan említettük, a Real nem várt nagy arányú sikerrel jött el Olaszországból, a bukmékerek pedig úgy kalkulálnak, hogy Cristiano Ronaldóék kettős győzelemmel lépik le a Zebrákat. A magyar fogadók körében még egyértelműbb a derbi, hiszen a     statisztikái alapján a feltett tét 84%-a (!) a hazaiakra érkezett. Csupán 5% gondolja úgy, hogy a Juventus nyerni tud a Santiago Bérnabeuban, míg 11% a remire voksolt. 

Szerinted milyen eredménnyel zárul a visszavágó?

[2736499] 2018-04-11 20:45:00 Real Madrid - Juventusx;
megosztom