Bajnokok Ligája

Az év legdurvább trade-elését hoztuk össze - százszoros oddsszal nyertünk!

Aki mer, az nyer - 101-szeres oddsért pakoltuk a Romát, most pedig számolhatjuk a pénzt.

Fotó: Digi Sport

Nagyon sokan őrültnek tituláltak minket, míg mások nem értették, hogy miért fogadunk a nyolcaddöntők első felvonását követően a Roma BL-sikerére 101-szeres oddsért. Aki viszont értette és bátor lovag módjára bent hagyta a pénzét, az most körülbelül 8-9-szeres pénz birtokában, boldogan sétálhat el a naplementében.

Csodával határos, vagy inkább azon is túlmenő módon ugyanis a Roma kedden este 1-4-ről kiütötte a gyámoltalanul, erőtlenül játszó és botrányosan védekező Barcelonát hazai pályán, ezzel pedig bejutottak a négy közé. A 101-szeres oddsunk így 11-esre csökkent, ami azt jelenti, hogy akik most kiszállnak a fogadásból, közel megtízszerezhetik pénzüket tippünknek köszönhetően.

Persze nem egyértelmű, hogy jó döntés volt-e bent hagyni az összeget, hiszen a Sahtar kiverését követően is már duplázni lehetett a téttel, ám akik a sorsolást követően fújtak visszavonulót, még ők is profitot realizálhattak a 101-szeres oddsból.

Azonban ez a tipp tökéletesen megmutatta, miről is szól a sportfogadás: az érték megtalálásáról egy tippben. Természetesen a mostani profithoz elképesztő mennyiségű szerencse és vakmerőség is szükségeltetett, ám ez is része a labdarúgásnak és a sportfogadásnak.

Megmutattuk tehát, hogyan kell egy 101-szeres oddsszal brutálisat kaszálni, aki pedig nem adja fel álmait és végig bent hagyja a Roma BL-sikerét, az még néhány hetet akár álmodozhat is.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Real Madrid 2.50
Bayern München 3.05
Liverpool 4.25
Roma 11.00
Sevilla 145.00
Juventus 170.00