Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - 2.40-es szorzójú tipp a BL-re

Kedden a Manchester City - Liverpool és a Roma - Barcelona találkozókkal folytatódik a Bajnokok Ligája. Lássuk, hogy látjátok az esélyeket.

Az egy héttel ezelőtti odavágókon olyan eredmények születtek, amelyek jó eséllyel már a továbbjutókat is felfedték, hiszen a Manchester City-nek és a Romának is háromgólos hátrányt kell ledolgoznia. Hogy vajon ez sikerül-e nekik, az néhány óra múlva kiderül, mindenesetre mi most megnéztük, hogyan tippelik a meccset az olvasóink.

Kezdjük a sort a Roma-Barcelonával, amely találkozóról ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben.

A leadott tippjeitek alapján meglehetősen egyszerű a képlet, a végeredmény tekintetében 83 százalékotok mondta azt, hogy a katalánok Olaszországban is legyőzik a Farkasokat, míg 17 százalék gondolkozik a döntetlenben. Érdekes, hogy a Roma sikerét egyelőre senki nem tippelte, holott a hazaiak győzelme négyszeres pénz feletti kasszával kecsegtet. A Barcelona győzelme egyébként 1.60-as szorzóval fogadható az állami irodában.

Barcelona ide vagy oda, a média és a szurkolók figyelme egyértelműen Manchesterre fókuszál, hiszen a szezon egyik legjobb csapatának vélt Manchester City hatalmas pofont kapott a Liverpooltól. A manchesteriek most az őszi 5-0-s hazai sikerből merítenek erőt, ám sokatmondó adat lehet, hogy a fogadóirodáknál 5.30-as átlagoddsot találhatunk a City továbbjutására.

A Tippmixpro fogadói szerint tutira vehető a City győzelme, hiszen a játékosok 73%-a fogadott az egyesre, amelyre 1.48-as szorzót lehet fogadni. A hathármas olvasóknál is Guardioláék a befutók, 89 százalék ugyanis a City-sikert tippelt. Népszerű tipp továbbá a mindkét csapat szerez gólt, amire 1.55-ös szorzót kínálnak a magyar oddsmesterek.

Ha megvalósulnak a várakozásaitok és a City és a Barcelona is győzni tud kedden este, akkor egy 2.39-es kettes kötést lehet megcsípni. Vajon összejön?

 

2018-04-10;42