Tenisz

Korrekt pénzt nyerhetünk ezzel a tippel Fucsovics meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos Marrakech-ben, a tunéziai Malek Jaziri ellen kezdi meg a salakszezont.

A világranglistán 61. helyen álló Fucsovics Márton is pályára lép Marrakech-ben, ahol elrajtol a salakszezon. Még mindig nem az öreg kontinensen járunk, de Marokkóban már a méteres csúszások, a pörgetések és hosszú labdamenetek játsszák a főszerepet. A cikk írásának pillanatában arról még nincs információ, hogy a magyar játékos mikor mutatkozik be, azt viszont tudjuk, hogy a 91. Malek Jaziri lesz Fucsovics ellenfele az első körben. 

A tunéziai sráccal márciusban a Masters versenyeken nem találkozhattunk, miután inkább Kínába repült és ott vett részt három Challengeren. Ezeken felemásan szerepelt, ám a formájáról leginkább a hétvégi Davis Kupa a legárulkodóbb. 

Kezdésként alig tudta csak legyűrni a 800-on kívüli Kenneth Raismát, majd simán kikapott Jurgen Zopptól és párosban sem tudott a csapata segítségére lenni. 

Könnyű rajt vár Fucsovicsra Marokkóban. - Fotó: Facebook

Nem Jaziri hétvégéje volt tehát, az elkövetkezendő időszakban pedig pláne szenvedős hetek várnak rá, hiszen a salak soha nem tartozott a kedvenc borításai közé. Néha becsúszik neki egy-két jobb salakos verseny, de ez nagyon ritka, tavaly például két győzelem mellett hét vereséget számlált. Sem a formája, sem az önbizalma nem az igazi, erről árulkodik az is, hogy kihagyta az amerikai Masterseket, pedig tavaly Miamiban és Indian Wellsben egyaránt nagyon jól ment neki.

Fogadás a győztesre    
Malek Jaziri Fucsovics Márton
2.75 1.35

Vele szemben Fucsovicsnak nem sikerült rosszul a tengeren túli túra, még ha Miamiban jobb eredményt is elérhetett volna. Fontos azt is megjegyezni, hogy amíg Jaziri a hétvégén még kemény pályán szenvedett a Davis Kupában, addig a magyar teniszező már Marokkóban salakon edzett. 

A közös múltjuk csupán egy meccset takar, amit idén januárban Canberrában vívtak. Akkor Jaziri 2-6, 1-5-nél nyújtott kezet. 

Véleményünk szerint erősen Fucsovicsnak áll ez a meccs, a 2-0-s sikere pedig kétszeres pénzzel kecsegtet.

Malek Jaziri-Fucsovics Márton
hatharom.com
Fucsovics 2-0-ra nyer
@1.90
Fogadási határidő: kedd, 11:00