Spanyol foci

Hiába a BL-bravúr, edzőt válthat a sztárcsapat

Montelláék kiütötték a Manchester Unitedet, ám ez is kevés lehet az edzői szék megtartásához.

December 28-án vette át a Sevilla irányítását Vincenzo Montella, ám úgy tűnik az olasz tréner regnálása mindössze néhány hónapig tart. Hiába ütötte ki ugyanis a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából a spanyol gárda, a vezetőség megelégelte a csapat gyengélkedését.

A volt Milan-edző ugyanis a La Ligában képtelen volt feljebb lépni, így könnyen lehet, hogy a Sevilla jövőre nem is indul majd semmilyen nemzetközi kupában, hiszen jelenleg csak két pont az előnyük a 8. Girona előtt. Montella 23 meccséből mindössze 11-et nyert meg, ebből 5-öt a Spanyol Kupában, ahol majd döntőt játszik az andalúz gárda a Barcelonával.

Fotó: Bein Sports

A Football Espana jelentése szerint nem csak Montella, de a sportigazgató Oscar Arias állása is komoly veszélyben van, és ha minden igaz a kispadon hamarosan a klub korábbi mesterét, Joaquin Caparrost láthatjuk viszont. 

A Sevilla a MU kiütését követően négy meccse nyeretlen, ráadásul Ben Yedderék hétvégén egy laza 4-est kaptak Vigóban. Ez nem az első hatalmas pofon a Sevillának Montella regnálása alatt, a Betis, az Eibar és az Atlético Madrid is lőtt már ötöt az andalúzoknak, ráadásul külön kínos lehet számukra, hogy jelenleg három pont a lemaradásuk a városi rivális Betis mögött.

Montelláék szerda este Münchenbe látogatnak, ahol a 2-1-es hátrányukat kellene ledolgozzák a BL-elődöntőért. A spanyolok sikere 10-szeres pénzt ígér a    -nál, míg a csodával felérő továbbjutásra 19-szeres pénzért fogadhatunk a nemzetközi irodánál.

[2736498] 2018-04-11 20:45:00 Bayern München - Sevillax;
football-espana.net