Heti műsor

A héten megfeleződik a BL és az EL mezőnye!

A hét elején négy csapatra olvad a BL és az EL mezőnye, hétvégén pedig pazar topligás rangadók várnak ránk! Heti műsor.

A hét eseményei

Szerdán pótolják a korábban elmaradt Honvéd-Videoton összecsapást, amely találkozó ezúttal is igen nagy téttel bír.

Szombaton viszont már a 26. fordulót rendezik az NB I-ben, az újabb játéknapon pedig a Puskás Akadémia-Honvéd, az Újpest-Vasas és a Debrecen-Ferencváros mérkőzések emelkednek az átlag fölé.

Az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539024] 2018-04-11 18:00:00 Honvéd - Videoton FCx;

Kedden és szerdán jönnek a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágói! Az odavágók alapján gyakorlatilag borítékolhatóak a továbbjutók kiléte, amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal, hiszen a Barcelona a 4-1-es eredmény ellenére Rómában (H: 4.80 D: 4.05 V: 1.60) is komoly favorit, míg a Bayern München a Sevilla (H: 1.25 D: 5.50 V: 10.00), a Real Madrid pedig a Juventus ellen (H: 1.60 D: 3.80 V: 5.00) juthat tovább kettős győzelemmel az oddsmesterek szerint. A Manchester City-nek sincs sok sansza 0-3-ról a Liverpool (H: 1.50 D: 4.35 V: 5.25) ellen, ugyanakkor Pep Guardioláék ősszel 5-0-ra nyertek a Vörösök ellen a bajnokságban.

Az Európa Ligában is a legjobb négy közé jutásért viaskodnak a felek, csütörtökön a második találkozókat rendezik. Az Arsenal 4-1-es előnyből várja moszkvai visszavágóját, az Atlético Madridnak két gól a fórja a Sportinggal szemben, szintúgy, mint a Laziónak a Salzburg ellen. A legnagyobb érdeklődéssel várt visszavágót Marseille-ben rendezik, ahova Gulácsi Péterék egygólos előnnyel utaznak.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2736500] 2018-04-10 20:45:00 Manchester City - Liverpoolx;

A Spurs a Cityt fogadja szombat este. - Fotó: Twitter

Angliában a 34. forduló következik a hétvégén, amikor is a Southampton-Chelsea, a Liverpool-Bournemouth, a Newcastle-Arsenal, a Manchester United-West Bromwich találkozókra, és a játéknap rangadójára, a Tottenham-Manchester City derbire lesz érdemes odafigyelni.

A Bundesligában a 29. forduló zárómérkőzését hétfőn este játsszák, Gulácsi Péterék a Leverkusen együttesét (H: 2.25 D: 3.45 V: 2.85) fogadják. Hétvégén viszont már a 30. játéknap következik Németországban, amikor is a Dárdai Pálék a Kölnt, Szalai Ádámék a Hamburgot fogadják, míg Gulácsiék Brémába lesznek hivatalosak. A Bayern Münchennél ezúttal a Mönchengladbach vizitál, míg a Dortmund Ruhr-vidéki derbi keretén belül a Schalke vendége lesz.

Spanyolországban a nagyok közül a Barcelona a Valenciát, az Atlético Madrid a Levante együttesét fogadja, míg a Real Madrid a Málaga otthonába látogat.

Olaszországban szombaton az Atalanta-Inter meccsre, míg vasárnap a Juventus-Sampdoria, a Bologna (Nagy Ádám)-Veron ütközetekre, illetve a két rangadóra, a Milan-Napoli és a Lazio-Roma klasszikusra lesz érdemes fókuszálni.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2523081] 2018-04-14 20:45:00 Tottenham Hotspur - Manchester Cityx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, topligás, illetve az NB II-es találkozókra lesz érdemes fogadni, ahol dupla fordulót rendeznek, s többek közt Gyirmót-Kisvárda és Győr-Nyíregyháza rangadók kerülnek terítékre.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink ezúttal a Magyar Kupa négyesdöntőjében lesznek érdekeltek, s ha nem lesz órási meglepetés, akkor vasárnap Szeged-Veszprém finálét rendeznek Debrecenben. Női gárdáink a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágóin lesznek érdekeltek, a Győr a Buducsnosztot fogadja, míg a Ferencváros a Rosztov otthonába látogat.

A darts Premier League-ben a 10. forduló következik csütörtökön, az eddig felsoroltakon túl pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!