Német foci

Gólváltással dupláznánk Szalaiék frankfurti túráján

A páros a végletekig kiélezett harcot folytat az európai kupahelyekért és nyíltsisakos támadófoci van kilátásban.

A Bundesliga 29. fordulójának zárómeccsén a mesés otthoni formát mutató Eintracht Frankfurt az utóbbi hetekben szintén szárnyaló Hoffenheimet fogadja. A két együttes közvetlenül egymás mellett helyezkedik el a tabellán és a bajnokság vége felé közeledve egyiküknek sem szabadna hibázni, ha a következő idényben a nemzetközi színtéren is meg akarják mutatni magukat.

1x2    
Frankfurt Döntetlen Hoffenheim
2.50 3.30 2.66

A német élvonal állása a végjátékhoz érve nem is lehetne szorosabb és legalább hat csapatnak van még esélye odaérni akár a BL-helyekre is. Szalaiék egy esetleges győzelemmel beérnék a 45 pontos hazaiakat és óriási lépést tehetnének kitűzött céljuk felé. A párharc első meccsén ősszel 1-1-et játszottak Sinsheimben, akkor Kevin-Prince Boateng korai gólját csak az utolsó pillanatokban tudta kiegyenlíteni a Hoffenheim csatára, Mark Uth.

Kevin-Prince Boateng akcióban. fotó: eintracht.de

Mindkét csapat remek sorozattal a háta mögött érkezik a vasárnap esti derbire. Nico Kovac fiainak különösen a Commerzbank-Arena közönsége előtt megy jól a játék, hiszen immár zsinórban a hatodik győzelmükre törnek hazai pályán. 

Boateng és társai idén még veretlenek otthon, egy évindító döntetlent öt győzelem követett.

Julian Nagelsmann sem panaszkodhat, hiszen a göcsörtös téli időszakon túllendülve immár öt meccs óta veretlenek (3 győzelem, 3 döntetlen), ráadásul az előző fordulóban az  élvonalbeli történelmük során a legnagyobb győzelmet aratták a Köln 6-0-ás leigázásával.

Hoffenheim#ger-hoffenheim#5

Nem kérdés azonban, hogy Kovac együttese az utóbbi hetek legnehezebb feladata előtt áll, ám a rendkívüli csapategység, munkamorál, harcosság és a közönség segítsége együtt könnyen átlendítheti őket Szalaiékon is. A Hoffenheim főleg fizikális játéka miatt félt ellenfél a német élvonalbeli gárdáknak, ebben pedig mostanában kifejezetten fontos szerepet kap Serge Gnabry. A Bayern Münchentől kölcsönvett német válogatott támadó négy meccsen négy gólnál jár és csatár társa Mark Uth sem panaszkodhat a formára - legutóbb mindketten kettőt vágtak a Kölnnek.

Fogadási szempontból nem egy könnyű összecsapás, a háromesélyes opcióból nehéz is lenne választani, ezért inkább a gólokra voksolunk. Igaz, hogy a Frankfurt legutóbbi hat meccsén négyszer nem kapott gólt, a Hoffenheimnek a gólszerzés nem okozott különösebb nehézségeket az utóbbi időben.

A sasok otthoni veretlenségi sorozatának kezdete óta stabilan kettes gólátlagot tudnak felmutatni, tehát a mindkét csapat lő gólt + 2.5 feletti opcióval elég jól bebiztosíthatjuk magunkat a nehezen jósolható kimenetel miatti hasra eséstől.

Frankfurt - Hoffenheim
hatharom.com
Mindkét csapat lő gólt + 2.5 gól - Igen és több
@1.95
Fogadási határidő: 18:00
[2544170] 2018-04-08 18:00:00 Eintracht Frankfurt - Hoffenheimx;