La Liga

Ezekkel a tippekkel szállunk csatába a Real-Atléticón

Csúcsrangadót rendeznek a spanyol bajnokságban avagy a madridi derbin a Real kikaparhatja a gesztenyét a Barcelonának.

Derűs napokat élnek a madridi futballszurkolók, hiszen a Real és az Atlético is kiválóan szerepel a tavaszi idényben. A nemzetközi kupákban mindkét gárda nagy valószínűséggel ott lesz majd az elődöntőkben, így bőven van még esélyük, hogy komoly címmel zárják az idényt.

Fotó: sl.com

A bajnokság viszont minden bizonnyal elúszott, nyolc körrel a vége előtt a Barcelona továbbra is veretlenül vezeti a La Liga tabelláját, így ha nem történik valami váratlan csoda, akkor idény végén a katalánok nyakába akasztják az aranyérmet.

A két madridi gigász a második és a harmadik helyen tanyázik, és bár nyilván nem az ezüstérem megszerzése volt a cél, a városi rivalizálás okán a szurkolóknak azért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen sorrenddel zárul az idény.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
1.70 3.65 4.55

Bár a két fél legutóbbi két bajnokija egyaránt döntetlennel záródott, a fogadóirodák egyértelműen a hazai környezetben játszó Real Madridot favorizálják. A Real utoljára a tavaly májusi BL-elődöntőben verte meg az Atléticót, de érdekes adat lehet, hogy a Bernabéu-ban utoljára 2012-ben sikerült bajnokit nyerni a városi riválissal szemben.

[2580845] 2018-04-08 16:15:00 Real Madrid - Atlético Madridx;5

Az elmúlt években jellemző volt a madridi derbire a feszült légkör és a kevés gól. Most viszont egyértelműen a kupavisszavágókra készülnek a csapatok, a bajnokságban pedig már nem nagyon van miért harcolni.

A presztízs az presztízs, ebben nincs vita, ugyanakkor fogadási szempontból talán mégis érdemesebb egy picit lazábbra venni a figurát.

Egyrészt egyik vezetőedző sem szeretné, ha valamelyik kulcsembere lesérülne a tavaszi hajrá előtt. Arra azért nem számolunk, hogy B-csapatokat küldenének pályára, de mivel az eredmény ezúttal túl sokat nem változtatna a csapatok életén, nem számítunk annyira éles csatára, mint általában.

A kiváló formák miatt szerintünk érdemes lehet a gólok körül keresgélni, a BTS-re 1.70-et kínálnak az állami bukiknál, a büntetőlapok számát illetően pedig talán ezúttal túl magasra szabták a határokat.

  • Mindkét csapat szerez gólt@1.70    
     
  • Cristiano Ronaldo gólt szerez@1.72
     
  • Büntetőlapok száma AH - 7 alatt@1.70
[2580845] 2018-04-08 16:15:00 Real Madrid - Atlético Madridx;