Sportfogadás

Egy meccsen múlt a gambling-királynő újabb kaszálása

megosztom

Nagy-Britannia legfiatalabb lottónyertese rákapott a fogadásra, nemrég nagyon közel járt hozzá, hogy milliomos nyereményt vágjon zsebre.

A nyereményekből futotta plasztikára is / Fotó: dailystarr.co.uk

Jane Park nevével már találkozhattatok itt a hatharom.com-on, a skót tinédzser 17 éves korában élete első lottószelvényével 1 millió angol fontot nyert. A média hamar felkapta a fiatal lányt, aki viszont nehezen viselte a hirtelen jött népszerűséget és tavaly már arról beszélt a sajtónak, hogy élete negatív irányba fordult át a nagy nyeremény következtében.

Bár Jane nem esett bele a lottónyertesek egyik klasszikus hibájába és nem verte el az egész nyereményt, azért saját bevallása szerint akadtak magánéleti problémái, viszont már az egykori visszahúzódó lányból egy bulikirálynő lett.

Jane a lottónyereményből rendszeresen szokott fogadásokat is kötni. Két évvel ezelőtt egy 20 fontos kombival 7000 fontot kaszált, de a tavalyi évben is ezres tételben sikerült nyernie.

A Mirror most arról cikkezett, hogy Jane egy 10-es kötéssel a múlt hétvégén kis híján ismét szakított, azonban a Wolverhamtpon - Hull City 2-2-es döntetlenje elvitte a szelvényét. A skót és angol focimeccsekből álló tikettjén 9 meccset is sikerült eltalálnia, ám a Championship listavezetőjének váratlan botlása keresztül húzta a számításait.

Jane kisasszony a Twitter-oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kommentálta a Wolves teljesítményét, ami valljuk be, hogy nem túl szimpatikus, bár az elúszó 3000 font nyilván beködösítette a gondolkodását.

Kattints a képre a játékért!

megosztom