Sportfogadás

Úgy látszik, ez nem csak a nap, de egyben a hét tutija is

A magyar sportfogadók 85 százaléka a PSG győzelmére teszi fel pénzét péntek este.

A fogadóknál a PSG sikere a nap tutija. - Fotó: iconsports

A 32. forduló kezdődik meg péntek este a francia labdarúgó-bajnokságban, méghozzá nem is akármilyen mérkőzéssel, hiszen a kilencedik helyen tanyázó Saint-Étienne az ország első számú együttesét, a listavezető PSG-t látja vendégül.

A párizsi csapatnak már csak idő kérdése, hogy mikor hódítja vissza bajnoki címét a Monaco együttesétől, hiszen tetemes a fővárosiak előnye a Ligue 1-ben. A gárda ráadásul jó formának örvend a bajnokságban, miután zsinórban kilenc (!) győzelmet számlál, pénteken pedig meglehet a 10. sikere is sorrendben.

Hiába van ugyanis jó passzban a Saint-Étienne - a gárda az utolsó kilenc meccsén veretlen maradt, legutóbbi két bajnokiját pedig zsinórban megnyerte -, azért igen nagy a tudásbeli különbség a felek között. Erre jó példa, hogy a két együttes utolsó 12 egymás elleni párharcából a párizsiak 11-et megnyertek, a maradék egyen pedig döntetlenre végeztek, a Stade Geoffroy-Guichard-ban pedig sorozatban öt sikert számlál a PSG.

1x2    
St-Etienne Döntetlen Paris SG
8.25 5.00

1.32

Mindezek tükrében egyértelmű, hogy a Paris SG a meccs favoritja, amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal, hiszen az állami buki a hazaiakra 8.25-szörös oddsot ajánl, míg a vendégekre mindössze 1.32-szerest, a remi pedig ötszörös szorzón fogadható.

A fogadóknál ugyanakkor még egyértelműbb a találkozó, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 85 százaléka (!) tart a vendégekkel, 13 százalék a döntetlenre, míg a hazaiak sikerére csak 2 százaléka tett fel pénzt.

[2525407] 2018-04-06 20:45:00 Saint-Etienne - Paris Saint Germainx;