Bajnokok Ligája

Itt tényleg csak az a kérdés, mekkora hendit bombázzunk a Barcára?

A katalánok és a rómaiak között látszólag óriási a különbség. De vajon ez kijön majd a 90 perc alatt is?

   
Barcelona Döntetlen Roma
1.22 5.75 11.00

Lezajlottak kedden este az első BL-negyeddöntők, a Real Madrid Torinóban már el is döntötte a továbbjutást, míg a Bayern is szinte biztosan pontot tett a Sevilla elleni párharc végére. Szerda estére is várunk egy 90 perces gálát, hiszen a Barcelona az AS Romát fogadja hazai pályán.

A Logibeten nem kevesebb, mint 11 tipp érkezett eddig a mérkőzésre, köztük master tippmestereink, varin és Tomimhv is jósoltak a találkozóra.

Egy biztos: jól döntöttünk, amikor már két héttel ezelőtt lecsaptunk erre a tippre, hiszen az 1.82-ért kiajánlott -1.5-ös hendikepünk mostanra csak 1.63-1.64-es oddson elérhető. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a két csapat között hatalmas a különbség, így megérte lecsapni a korai hendire, a tipp végkimenetelétől függetlenül.

Már a korábbi cikkünkben is írtuk, hogy mennyire jól teljesít hazai pályán a gránátvörös-kék együttes, utolsó 20 hazai BL-találkozójukból 15-öt hendikeppel nyertek. Messiék duzzadnak az önbizalomtól, ami látszódott a Chelsea elleni habkönnyű 3-0 alkalmával is. A szezon azonban még hosszú, várnak fontos meccsek Valverdéékre, így vélhetően hamar szeretnék lerendezni a továbbjutás kérdését.

A hazaiaknál Sergi Roberto, a vendégeknél Diego Perotti és Kostas Manolas nem játszhat a visszavágón, ha sárgát kap.

"Szeretnénk dominálni a Barcelona ellen és megölni a játékukat. Örülök, hogy olyan csapat ellen lépünk pályára, amelynek van egyénisége és nem a defenzív futball dominál. Nagy dolog, hogy eljutottunk idáig és kellő tisztelettel lépünk majd pályára Katalóniában, de próbálunk nem megijedni a fantasztikus ellenfél ellen" - nyilatkozta Di Francesco mester.

A másik oldalon Valverde kiemelte, hogy Leo Messi játékra alkalmas állapotban van, így biztosan ott lesz a kezdőben. A katalánok trénere emellett kiemelte, butaság lenne lebecsülniük a Romát, hiszen gyenge csapatok nem jutnak el a legjobb 8 közé.

Őszintén szólva mi nem nagyon látjuk, hogyan tehetné szorossá a meccset a Roma, akkora különbség van a csapatok között. A katalánok legalább kétgólos sikere ugyan nem fizet túl jól, de a -2.5-re már 2.70-ért tehetünk pénzt, míg egy legalább négygólos sikerrel ötszörös pénz üthetné a markunkat.

Te mit gondolsz, mennyit tesz majd közé a Barcelona?

[2736493] 2018-04-04 20:45:00 Barcelona - Romax;