Tenisz

Ez lehet a legjobb fogadás Stollár Fanny meccsére

  • Cesc18

A magyar tehetség megnehezítheti a 6. kiemelt Johanna Konta dolgát a charlestoni tenisztorna második fordulójában.

A világranglistán 219. helyen álló Stollár Fanny ismét remekel a charlestoni zöld salakon. Az amerikában készülő magyar lány őrült csatában jutott tovább a selejtező első köréből, utána viszont könnyedén vette a második akadályt és különösebb gond nélkül győzte le a főtáblán Francesca Di Lorenzót is. 

Jön az újabb bravúr? - Fotó: WTA

Stollár tavaly is brillírozott Charlestonban, akkor szintén a selejtezőből indulva jutott el a legjobb 16-ig. Többek között a korábbi kétszeres döntős és Indian Wells-bajnok Elena Vesnina skalpját is begyűjtötte. Ezen az igen speciális borításon tehát benne van a kiemelkedő eredmény a magyar teniszezőben, ám a 6. kiemelt Johanna Konta kiütése igazán nagy bravúrnak minősülnek. 

Fogadás a győztesre    
Stollár Fanny Johanna Konta
3.95 1.16

De nem lehetetlen küldetés, ugyanis a magyar felmenőkkel rendelkező Konta nincs élete formájában. Az év elején sérülések is hátráltatták és a márciusi Masters-tornákra sem igazán tudta összerakni a játékát. Charlestonhoz nem kötik mély szálak, hiszen 2011-ben járt ezen a tornán legutóbb, akkor is már a selejtező első körében kikapott.

Ettől függetlenül nyilván a brit lány a mérkőzés favoritja, pláne miután februárban a Fed Kupa keretén belül 6-3, 6-1-re verte Stollárt. Egy szorosabb szettre viszont jó volt a magyar, és a zöld salak és az amerikai föld inkább Stollár terepe, szóval most szorosabb küzdelemre számíthatunk.

Stollár mellett szól, hogy több meccs is már a lábában van, míg Kontának Miami óta ez lesz az első tétmeccse. Ezt kihasználva az első szettet akár el is hozhatja a magyar, de leginkább a 18.5 játék felett tippben hiszünk. 

Stollár Fanny-Johanna Konta
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 18.5
@1.55
Fogadási határidő: 16:00