Tippliga

Véget ért az indoklásos tippligánk, íme a legjobb tippmesterek!

Több tippmester is kiérdemelte az Indoklásos tippligában, hogy felvegyük a Hathárom profi tippmesterei közé.

Közel három hónapnyi küzdelem után pont került az Indoklásos tippliga végére, amelynek élén rolandnyg végzett 111 egység profittal. A kvalifikációs feltételeket tíz tippmester teljesítette (a teljes végeredményt itt tekintheted meg), ám a többiek között is adódtak remek teljesítmények.

A már említett rolandnyg teljesítménye igen impozáns, hiszen 9.33%-os ROI-val abszolválta a leadott 235 tippet és ezek túlnyomó többségéhez igényes, jó elemzést írt - így győzelmének jogossága megkérdőjelezhetetlen. A dobogó második fokán zekenorci, a harmadikon pedig David Sama végzett - egyébként a kvalifikációs feltételek teljesítői közül ők hárman is végeztek pluszban.

A legjobban elemző tippmesterek tippjeivel hamarosan a Protipp rendszerében is találkozhattok!

A szűk három hónapos küzdelem legjobb tippmestere összesítve Bernuska lett, aki 416 tippből 250 egység profitot ért el, ami 19%-os ROI-t jelentett.

Fontosnak tartottuk azonban már az elején is leszögezni, hogy nem elsősorban csak a teljesítmény számít majd, hanem az indoklások minősége, ennek eredményeként került például be a Protipp tippmesterei közé kiralyd is, akinek bemutatkozását itt olvashatod.

Tippjáték nélkül azonban ezután sem maradtok, a Hathármon és partneroldalunkon, a Tipkingsen is folyamatosan találhattok érdekesebbnél érdekesebb játékokat!