Bajnokok Ligája

Ronaldo vagy Higuaín? Elég jól lehet keresni a gólszerzős fogadásokkal

A Bajnokok Ligája hajrájában járunk, így a Tippmixprónál egyre több fogadási piacot nyitnak meg a meccsekre. Így fordulhat elő, hogy tudunk gólszerzős fogadásokat is kötni. Lássuk az oddsokat!

Vajon ki lesz a kulcsember? Fotó: Scoopnest.com

Kezdjük a sort a Juventus - Real Madrid derbivel, a tavalyi finálé visszavágóját természetesen hatalmas figyelem kíséri. A találkozóval külön beharangozóban is foglalkoztunk, amit ide kattintva tudtok elolvasni, szerintünk érdemes, hiszen három tippajánló is szerepel a cikkben.

A pályán hemzsegnek majd a sztárcsatárok, hiszen a hazai oldalon az argentin duótól, a vendégeknél pedig a BBC triótól várhatjuk a gólokat. Érdekesség, hogy mind az öt támadó gólja bőven kettes szorzó felett fizet, a legalacsonyabb értékkel természetesen Cristiano Ronaldo rendelkezik.

A Real portugál ásza kihagyta a hétvégi bajnokit, így pihenten várhatja a torinói ütközetet. A BL idén amúgy is CR7 felségterülete, hiszen 12 góljával toronymagasan vezeti a mesterlövészek listáját. Ronaldo formája is parádés, legutolsó 13 tétmeccsén 21 gólt szerzett, ehhez képest az a 2,25-ös szorzó nem is tűnik rossz választásnak.

A Dybala-Higuaín trió a Tottenham ellen is bizonyított, a semmiből képesek összehozni egy-egy gólt, így aki abban gondolkozik, hogy a Juve nem marad otthon rúgott gól nélkül, az akár mind a két játékost megrakhatja, hiszen ha valamelyikük betalál, már lesz egy kis profitunk.

Juventus - Real Madrid    
Játékos Igen Nem
Dybala 2,50 1,40
Higuaín 2,50 1,40
C. Ronaldo 2,25 1,50
Benzema 2,70 1,35
Bale 2,70 -

A Sevilla - Bayern mérkőzésen valamivel kevesebb opció közül lehet választani, de az oddsok itt is szépen fizetnek. A Sevilla BL-menő támadója, Ben Yedder már nyolc gólnál jár, az Old Traffordon például duplázni tudott. Ha a francia most is betalálna, azzal közel triplázhatnánk pénzünket.

A bukik szinte tutira veszik, hogy Robert Lewandowski beveszi a spanyolok hálóját, a lengyel csatár találata 1.65-ös oddsszal bír. Kiváló formának örvend ugyanakkor Thomas Müller is, aki a spanyoloknak és a Dortmundnak is gólt szerzett, az ő gólja 2.40-ért pakolható.

Ezzel a mérkőzéssel szintén foglalkoztunk külön cikkben is, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

Sevilla - Bayern München    
Játékos Igen Nem
Muriel 2,90 1,30
Ben Yedder 2,80 -
Lewandowski 1,65 2,00
Müller 2,40 1,45
Szerinted kik lesznek a főszereplők a kedd esti meccseken?

Kattints a képre a játékért!