Sportfogadás

Repkedtek a nagy oddsok - íme az elmúlt hét legjobb fórumos tippjei

Ezúttal is volt miből szemezgetnünk, számtalan nagyszerű tippet osztottatok meg az előző héten a fórumunkban.

Ismét nem maradtunk nyerő tippek nélkül, több fórumozónk naplójába is érdemes volt betérni. Kezdjük a sort Franz51-gyel, akinek a "Csak egy TIPP!" címet viselő naplójában több megosztott tippjével is profitálhattunk. A legtöbbet a Bristol Rovers-Bury összecsapás hozta a konyhára, ahol 2.62-es oddsért fogadta meg, hogy a Bristol nyer és legalább kettőt rúg az utolsó Bury-nek. Ugyan a hazaiak csak a 85. percben egy büntetővel zöldítették a szelvényt, de a lényeg a profit.

Az elmúlt hetekben nagyon ültek a tenisz-tippek a fórumon, nagyban köszönhetően Bitmap fórumozónknak, aki naplójában ezúttal is aktív volt. Több remek elemzést is olvashattunk tőle, tippjei közül pedig kiemelendő Jelena Ostapenko sikere Petra Kvitova ellen, amit 3.45-ös oddson fogadott meg. Ostapenko két szettben hozta, szóval ez tényleg igazán könnyű pénz volt.

Állandó bloggerünk, bjani55 naplójába is érdemes volt benézni, ugyanis a Middlesbrough-Wolverhampton meccsen egy 2.50-es oddsot akasztott le, miután helyesen tippelte meg, hogy legalább három gól lesz a találkozón. 

Nem maradtunk nyerő kombi szelvények nélkül sem, például mirrmurr30 két olyan kombit is megosztott a "kettő egy három egyenlő hét" naplójában, amellyel profitálhattunk. Remekül kalkulált a barátságos meccseken és pénteken a szegényes kínálatból is jól választott

Érdemes lesz figyelemmel követni veterán felhasználónk, th3PR0j3ct0r baseball naplóját is, hiszen már a szezon első napjaiban igen szépen zöldültek a tippjei. 

Kattints a képre a játékért!