Bajnokok Ligája

Ha már lehet ilyenre fogadni a Juve-Realon, használjuk ki!

  • ivan

Nem akármilyen párosítással folytatódik a Bajnokok Ligája, hiszen kedden este a tavalyi finálét játsszák újra.

Idén is rendeznek Juventus - Real Madrid rangadót, csak ezúttal nem a fináléban, hanem már a negyeddöntőben összejött az olasz és a spanyol rekordbajnok randevúja.

Ahogy a lenti táblázatból is látható, a bukmékerek Torinóban is esélyesebbnek tartják a címvédő Real Madridot, ami annyiból mindenképp érdekes, hogy a királyi gárda soha nem tudott nyerni a Juventus vendégeként.

1x2    
Juventus Döntetlen Real Madrid
2.90 3.20 2.42

A hétvégén mindkét csapat győzelemmel hangolt a BL-re. A Juventus nagy meccset nyert meg a Milan ellen, ráadásul a Napoli botlása miatt ismét négy pontra növelte ezzel előnyét a tabellán. A Real Madrid a Las Palmast intézte el könnyedén, Zinedine Zidane Iscónak, Carvajalnak, Kroosnak, Marcelónak, Ramosnak és Cristiano Ronaldónak is pihenőt adott.

[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;5

Ez utóbbi aranyat érhet Torinóban is, hiszen a Real kulcsemberei pihentebben várhatják a meccset, mint az olaszok. Massimo Allegrinek ráadásul sérülésekkel is számolnia kell, Mandzukic, Bernardeschi és Alex Sandro sem teljesen egészséges, míg Pjanic és Benatia eltiltás miatt kihagyja a kedd esti ütközetet.

[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx

A Juventusnak hazai pályán nyilván olyan eredményt kell elérnie, amellyel még reális esélye marad a madridi visszavágóra. Egy hazai vereség megpecsételné a sorsukat, hiszen a Bernabéu nem éppen az a helyszín, ahol az ellenfelek komoly meccseket nyerni szoktak.

Éppen ezért jöhet a jól bevált olaszos taktika, Allegri a türelem és a szervezettség egyvelegével próbálkozhat. A másik oldalon Zidane is hasonlóakban gondolkodhat. Az idegenben rúgott gól mindenképpen a célok között van, ha pedig ezt sikerül abszolválni, onnantól bármi lehet.

Fontos lehet, hogy ki szerzi az első gólt, hiszen amennyiben a Real, abban az esetben a Juventusnak muszáj lesz támadólag fellépnie, ez pedig területeket nyithat meg Ronaldóék előtt.

Fogadási szempontból nehéz ügy ez a 90 perc, de a magyar játékosok többsége inkább  a Real Madridban bízik. Mi mellőznénk a győztesre való fogadást, mivel bármi lehet ezen a meccsen (is), így a gólokra, egy izgalmas döntetlenre és a sárga lapokra is érdemes lehet kockáztatni.

A meccset a török Cüneyt Cakir vezeti, akitől nem áll távol a lapok osztogatása. A decemberi Bayern München-PSG meccsen 6, a nyolcaddöntős Chelsea-Barcelonán pedig 5 sárga kártya villant.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt@1.75    
     
  • Döntetlen@3.20    
     
  • Sárgalap-szám 4,5 felett@1.60    
[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;

Kattints a képre a játékért!