Bajnokok Ligája

Ezzel a tippel duplázhatunk a Sevilla-Bayern meccsen

  • ivan

A Manchester Unitedet kiejtő Sevilla újabb nagyvadat ejtene, ám a Bayern München nem fog elfelejteni focizni.

tz.de

A nyolcaddöntők egyik legnagyobb meglepetését okozta a Sevilla azzal, hogy a hazai 0-0-t követően az Old Traffordon 2-1-re legyőzte a Manchester United csapatát és bejutott a legjobb nyolc közé. A Vörös Ördögök gyenge játékát csúnyán megbüntette az andalúz gárda, ám az biztos, hogy a Bayern München személyében egy olyan ellenféllel kell most szembenéznie, amely játssza a futballt és minden körülmények között a támadójátékot részesíti előnyben.

1x2    
Sevilla Döntetlen Bayern München
5.25 4.05 1.55

A bukik szerint már a sevillai meccsen eldőlhet a továbbjutás, hiszen cikkünk megírásakor 1.55-ös szorzón lehet fogadni a bajorok győzelmére, míg a hazai siker több, mint pénzünk ötszörösét éri.

Hogy tényleg van-e ekkora különbség a felek között, az néhány óra múlva kiderül, mindenesetre gyorsan tegyük hozzá, hogy a fogadóirodák ennél magasabb szorzókkal nyitottak, a fogadók viszont egyértelműen a németeket pakolják.

Ne persze ez sem véletlen, hiszen a Bayern szombaton a Borussia Dortmundot 6-0-val küldte haza a Bundesligában, ennél jobb főpróbát pedig aligha lehet tartani egy ilyen BL-párharc előtt. A másik oldalon viszont bosszúsak lehetnek az andalúzok, hiszen a Barcelona ellen egy hajszálra voltak a győzelemtől, a 87. percben még kétgólos fórban voltak, végül mégis be kellett érniük a döntetlennel.

[2736494] 2018-04-03 20:45:00 Sevilla - Bayern Münchenx

Ami a hiányzókat illeti, a Sevillát éri a nagyobb baj, hiszen a csapat eszének tartott Éver Banega eltiltás miatt nem lesz ott a Pizjuánban, míg a másik oldalon Neuer, Coman, Vidal és Bernat maradhat ki.

Az előzetes várakozások szerint Vincenzo Montella egy 4-2-3-1-es felállással próbálkozhat, az első négyes pedig meg is kavarhatja a bajor védelmet - ha lesz rá területe. Ha a bajorok meg tudják szállni a pálya középső harmadát és magabiztos labdatartással tudják dominálni a találkozót, úgy a Sevilla komoly nyomás alatt lesz kénytelen játszani.

A bukik számaiból az látható, hogy sok gólt és Bayern-győzelmet várnak kedden este, de pre-match fogadások terén nem biztos, hogy megéri felülni erre a vonatra.

A kiegészítő fogadások terén viszont érdemes szétnézni, hiszen találhatunk néhány érdekes opciót, mint például a lapok számát illetően. A Tippmixpronál 1.90-et szorzót fizetnek arra, hogy a Sevilla kapja majd a több lapot, ami figyelembe véve a csapat mentalitását és a fentebb leírtakat, szerintünk megérhet egy próbát.

Sevilla - Bayern München
hatharom.com
Melyik csapat kap több sárga lapot - Sevilla
@1.90
Fogadási határidő: kedd 20.45
[2736494] 2018-04-03 20:45:00 Sevilla - Bayern Münchenx;

Kattints a képre a játékért!